2777
2789

سلام ۶هفته و ۳روزم قبلا قبل عید غدیر رابطه داشتم دچار لکه بینی شدم بعد قطع شد فرداشبش نشسته بودم یهو یه لخته ب همراه خون تازه اوند و بعدش شد لکه بینی یکساعت بعد چندجا رفتم همون شب و پس فرداش دکتر بهم گفت ساک جنین رو هست و سقط نشده ،اون زمان گفت ۵ هفته ای گفت ده روز دیگه برو برا قلب بعد ک رفتم سونو گفت پنج هفته و یک روز رو نشون میده /گفت یا رشد نکرده یا دکترم اشتباع کرده منتظر بودم هفته اینده برم دکتر اکثرا استراحتم با اینکه دکترم نگفت استراحت مطلق فقط روز تاسوعا و امروز رفتم هیئت و نشستم و امروز اندازه بیست دقیقه پیاده رفتم لکه بینیم قطع شده بود از عصر تا الان خونریزی دارم خون شفاف و تازه ی کم هم دل درد و سمت راست کمرم ی قسمتش ی کم درده بنظرتون چیکار کنم شیاف سیکلوژیست۴۰۰گذاشتم و نشاسته خوردم کسی تجربه ای داره کمکم کنه/لطفا اگر تجربه ندارید این شب منو دعا کنید ممنونم 

سلام عزیزم.منم تقریبا مث تو ام من الان هفته 8ام تموم شده فردا میرم سونو.من تا یه ذره فعالیت میکنم خ ...

من خیلی خونم شفاف و از عصر تاحالا اینجور شدم شما درد هم داری؟خونریزیت چطوره کم یا زیاد من اینبار بیش از همیشه هست و درد دارم اما دردم قابل تحمل بخاطر نشستن و پباده روی فکر میکنم داره سقط چون اولین باره اینقدر خون و شفاف اومده اما لخته ای هنوز دفع نشده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی خونم شفاف و از عصر تاحالا اینجور شدم شما درد هم داری؟خونریزیت چطوره کم یا زیاد من اینبار بیش ...

دردم میگیره ول میکنه مثلا پریشب خیلی زیر دلم و دور نافم درد میکرد خوب شدم امروز ظهر دوباره گرفت یه ساعتی عصر هم یه نیم ساعت درد داشتم.نه خونریزیم کمه ولی باز آدم نگران میکنه.من هفته6رفتم سونو فقط ساک دید و واسن زد هفته5 دکتر گف احتمالا پوچه و خودش سقط میشه.حالا نمیدونم این خونریزی بخاطر پوچ بودنه یا طبیعیه.

دردم میگیره ول میکنه مثلا پریشب خیلی زیر دلم و دور نافم درد میکرد خوب شدم امروز ظهر دوباره گرفت یه س ...

من خیلی ناراحتم خیلی زیاد فردا میخام برم دکتر زنان اخه من خونه خودم جای دیگس برا استراحت اومدم خونه بابام امروز ک زیاده اصلا دلم نمیخاد سقط بشه /امیدوارم بچتو سالم بغل بگیری /خدا لطفش هم از من دریغ نکنه /منم قلبو ندید ولی ساک و کیسه بود حالا فردا میرم دکتر زنان ببینم چیکار میکنه 

من خیلی ناراحتم خیلی زیاد فردا میخام برم دکتر زنان اخه من خونه خودم جای دیگس برا استراحت اومدم خونه ...

باز خوبه کیسه زرده هم دیده واسه تو.انشالله چیزی نیس بارداری سالم و خوبی داشته باشی😘منم از ترس سقط دلم نیومده به مامانم یا مادرشوهرم بگم فعلا گفتم اول مطنئن بشم خوبه بعد میگم.هی ازم میپرسن بارداری میگم فک نکنم😕

چه واجب با الان با این حال بری هیئت؟اگه عزاداری تو خونه هم امام حسین قبول میکنه!

علایم سقط من اسهال و لکه بینی خون و ترشح قهوه ای بود  شیافم تاثیر نداشت قبلشم تشکیل شد اما رشد نکرد

ان شاالله که واسه شماها اینطور نیس

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏

منم مث شما هستم خونریزی و لکه بینی داشتم رفتم بیمارستان معاینه کرد گفت احتمال سقط هست من نذاشتم دس بهم بزنه رفتم سونو گفت ۶هفته هستی قلبش تشکیل شده و مشکلی نداری 

دکتر بهم آمپول و قرص داد امروز خداروشکر مشکلی نداشتم 

حتما برو دکتر 

از امام حسین بخواه کمک کنه