2777
2789
عنوان

بگو ياحسين

120 بازدید | 34 پست

بگو ياحسين ونيت كن بانيت خالص بگو ياحسين تا ببينيدحسين(ع)چطور حاجتت را ميده

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاحسین زندگیمو درست کن اخه این این‌چه وضعشه خدا چرا من همیشه باید حسرت به دل باشم 

چرا نباید به خواسته هام‌برشم‌چرا باید همیشه فدا باشم‌چرا نمیتونم اونطور که دوست دارم‌زندگی‌کنم چراااا اخه 

حتما امتحان میکنم

چشمهاتو ببند وحاجات را مد نظر بگير وبگو

يااااااااحسين

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین
من ک میگم حتما  شما ک دلتون پاکه هم لطفا برا ازدواج زود و خوببم دعا کنید اسمم فریباست

به حق امام حسين حاجت رواشي

گلم چی شده

ازاول ک‌ پدرم اعتیاد داشت و داره زندگیشو باخت همش بی پول بودیم و دعوا و کتک کاری داشتیم همش حسرت به دل و بفکرخانوادم بودم همش تلاش و کار میکردم‌از سن کم واسه پیشرفت اما همش ناموفق بودم بعدم ازدواج بامرد شکاک و گیر بده و تعصبی همش خونم هیچکار نمیتونم کنم تو سن ۲۳ سالگی با یه بچه توشکمم شدم ی اوم‌خونه نشین که فقط باید دیوارارو نگاه کنه جایی ام بخوام برم باید انقد حساب پس بدم‌تا پشیمون شم فقطم ازاین خونه به اون‌خونه این دوروزم همش خونه

حالم از زندگیم بهم‌میخوره انگار طلسم شده ام

نه خرید میکنم نه میتونم درسمو بخونم نه میتونم‌دوستی داشته باشم دلم واسه بچم‌میسوزه 

خدا وقعامنو نمیبینه 

من چشمامو بستم و گفتم ،واقعیت اینه که عشق کردم با تاپیک شما 🙂

من خودم سيدم وبه شخصه براي شما دعا ميكنم عاقبت بخير بشي