2777
2789
عنوان

بگو ياحسين

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 34 پست
التماس دعا عزیز الهی حاجتروا باشید

عزیز دل من امیدوارم به حق این شب گرامی تمام خواسته هات برآورده بشه و صلاح تو باشه .

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....
من خودم سيدم وبه شخصه براي شما دعا ميكنم عاقبت بخير بشي

بسیار ممنونم از لطفت مهربونم عزیز دلم ،همچنین

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز دل من امیدوارم به حق این شب گرامی تمام خواسته هات برآورده بشه و صلاح تو باشه .

الهی آمین 

شما ک دلتون این همه مهربونه لطفا برا ازدواج رود و خوبم دعا کنید اسمم فریباست 34 سالمه معجزه باید بشه ازدواج خوب برام 

ازاول ک‌ پدرم اعتیاد داشت و داره زندگیشو باخت همش بی پول بودیم و دعوا و کتک کاری داشتیم همش حسرت به ...

عزيزم بزار كمكت كنم 

اول از همه يه چيزي بگم هيچي مثل توكل به خدا ارومت نميكنه 

دوم اينكه به نماز اهميت بده مخصوصا نماز صبح 

من خيلي ديدم كساني كه مشكلات زيادي دارن كاهل نماز هستن 

البته منظورم شما نيست ،كلا ميگم به نماز اهميت بده اونوقت لقرش را توي زندگيت ميبيني 

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین
عزيزم شما سيدي به جدت قسم واسه من امشب دعا ميكني بدون دردسر ثبت نام كنم دانشگاهمو؟

انشالله به خواسته دلت برسب

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین
الهی آمین  شما ک دلتون این همه مهربونه لطفا برا ازدواج رود و خوبم دعا کنید اسمم فریباست 34 سال ...

به زودی زود انشاالله ازدواج خوب و عالی مصیبت بشه طوری که آرزوت بوده عزیز دل

الهی آمین  شما ک دلتون این همه مهربونه لطفا برا ازدواج رود و خوبم دعا کنید اسمم فریباست 34 سال ...

من شنيدم هركس سوره زمر را زياد بخونه بختش باز ميشه

عزيزم بزار كمكت كنم  اول از همه يه چيزي بگم هيچي مثل توكل به خدا ارومت نميكنه  دوم اينكه ...

من با وجود اینهمه مشکل و بدبختی چندساله و نرسیدن به خواسته هام اصلا نمیتونم باخداارتباط بگیرم اینو اولین باره دارم میگم اصلا درکش نمیکنم خدارو 

دارم دیوونه میشم 

اصلا دلم نمیاد نماز بخونم 

ی حالت لج‌مانند دارم 

من با وجود اینهمه مشکل و بدبختی چندساله و نرسیدن به خواسته هام اصلا نمیتونم باخداارتباط بگیرم اینو ا ...

مطمئن باش اين همه مشكل فقط نبود حضور خدا توي زندگي آدمهاست 

از امشب با امام حسين عهد ببند و شروع كن نماز بخون 

اثرش راميبيني مطمئن باش