2777
2789
عنوان

موهام و رنگ کنم برای ولیمه؟

141 بازدید | 10 پست

فردا نی نی م ۱۰ روزشه ولی نه میدیم تو تالار ...دوس دارم موهام و رنگ کنم ولی میگم محرمه درست نیست بدتر فامیلا میان حرف میزنن چی کار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه امام حسین گفته خودمونو شلخته و ژولیده کنیم و بریم اینور اونور؟ بذار کنار حرفای این ادما رو عزیزم به خودت برس

راستی اگه تونستی رنگ موی بدون امونیاک بخر بذار چون نی نی کوچیکه یه بار اذیت نشه بعضی نی نی ها به این چیزا خیلی حساسن

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…

بزار بعد ماه صفر که راحت باشی یه بزن برقصی چیزی هم داشته باشه حداقل، کدوم شهری 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
عزیزم میشه توضیح بدی تو ولیمه تالار چیکار میکنید  غذا چی میدید زن و مرد جدان یا نه  ...

فقط زن ها رو دعوت کردیم منم نی نی تو بغلمه همه جا برا خودت میرم تو تالار ..فقط هم شامه