2777
2789

دکتر شریعتی می گوید در حادثه کربلا با سه‌ نمونه شخصیت روبرو می‌شویم :

#اول : حسین (ع)

حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شود تا آخر می‌‌ایستد ! خودش و فرزندانش شهید می‌شوند. هزینه انتخابش را می‌‌دهد و به چیزی که نمی‌خواهد تن‌ نمی‌‌دهد. از آب می‌گذرد، از آبرو نه‌ !

#دوم: یزید

همه را تسلیم می‌خواهد. مخالف را تحمل نمی‌‌کند. سرِ حرفش می‌‌ایستد. نوه‌ پیغمبر را سر می‌‌ٔبرد. بی‌ آبرویی را به جان میخرد  تا به چیزی که می‌‌خواهد برسد

#سوم: عمرِ سعد

به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است. هم خدا را می‌خواهد هم خرما، هم دنیا را می‌خواهد هم اخرت. هم می‌خواهد حسین (ع)را راضی‌ کند هم یزید را ، هم اماراتِ ری را می‌خواهد،هم احترامِ مردم را ، نه‌ حاضر است از قدرت بگذرد ، نه‌ از خوشنامی،  هم آب می‌خواهد هم آبرو ، دستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی‌ است که به هیچکدام از چیزهایی که می‌خواهد نمی‌‌رسد نه سهمی از قدرت می‌‌برد نه‌ از خوشنامی

ما آدمهایِ معمولی‌ راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم،  نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هست !

من بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم...

یک فرشته هست که فقط بیلاخ نشون میده.  اون مسئول رسیدگی به آرزوهای منه!!!!! 

واقعا خیلی ترسناکه 

ان‌شاءالله که همه‌مون حر باشیم، یا بشیم.....

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم واقعا میدونم گناهکارمو خیلی خیلی پرت از هدف امام حسین.پاش بیفته ما آدمای معمولی خیلی راحت تر از عمر سعد ، سر اماممونو میبریم

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊
من خودم واقعا میدونم گناهکارمو خیلی خیلی پرت از هدف امام حسین.پاش بیفته ما آدمای معمولی خیلی راحت تر ...

البته که شمر سر امام رو برید 

😭😭😭😭😭😭😭

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
البته که شمر سر امام رو برید  😭😭😭😭😭😭😭

منظورم کلا کشتن و اینا بود

والا الان هیئتم اولین باره اومدم حس میکنم تو خونه معنویتم و ارتباطم با امام حسین بیشتر بود این عزاداری ها هم والا یجورین

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊

بنظر من برای عمر سعد شدن می‌خواد خیلی پست باشی ما آدم معمولیا کم پیش میاد که عمر سعد بشیم ماها همه میشیم اهل کوفه که از یه طرف لق لقه زبونمون خدا و پیغمبره ولی از طرف دیگه پای عمل که میرسه هممون از ترس سوراخ موش میخریم خدا تومن ما همگی اهل کوفه ایم که دعوت میکنیم و پشت اماممون رو خالی میکنیم 

زندگی را باید زندگی کرد .........
منظورم کلا کشتن و اینا بود والا الان هیئتم اولین باره اومدم حس میکنم تو خونه معنویتم و ارتباطم با ا ...

الان چه ربطی داره خواهرم...😄😄😄

لپ مطلبتون رو متوجه شدم.

قطعا دعا در جمع زودتر براورده میشه چون همه در حق هم دعا میکنن با زبانی که باهاش گناه نکردن 

و البته عزاداران واقعی در اون هیئت هم قطعا هستن...

التماس دعا عزیزم