2777
2789
عنوان

تروخدا کمک😣😣

132 بازدید | 10 پست

خانوما لطفا راهنمایی کنین. از سرشب قفسه سینم و پشتم درد میکنه به حالتی ک انگار سرما افتاده باشه تو بدنم و مدام ترش میکنم نمیتونم حتی دراز بکشم. اگه راه حلی دارین بگین لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد قفسه سینه و پشت همش بخاطر همون ترش کردنه 

دراز کشیدن بدترش می کنه 

شربت آلومینیوم ام جی مثل آبیه رو آتیش

عرق نعنا با نبات هم شاید خوب باشه 

متأسفانه راه حل خونگی دیگه ای بلد نیستم 

Break up with your comfort zone

من دیشب اینجوری شدم حس کردم سردیم شده بعد چایی نبات خوردم خوب نشدم هل خوردم خوب نشدم کندر خوردم خوب نشدم اسپند خوردم خوب نشدم رفتم یهو هوس دوغ گازدار کردم برداشتم یه لیوان دوغ ریختم پر نمکش کردم یه نفس رفتم بالا تا خوردم خوب شدم و خوابیدم

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 

ماست دارید؟اگر ماست دارید بخورید.سیب رو خوب رنده کن بخور .بدون پوست وگرنه خودش اذیت میکنه. شیر و عسل اگر دارید فوق العادست.کاهو هم خوبه.من معده ام ناراحته همیشه درگیرم.متخصص ام.رانیتیدین هم بد نیس ولی ترش کردن رو زیاد درست نمکنه