2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر بردی؟؟

یک بار پارسال با دکتر صحبت کردم گفت تا هفت سالگی طبیعیه

ولی الان هفت سال و نیمشه.

دلم میسوزه واسش خودشم ناراحته.خجالت میکشه

وقتی برنده میشی حواست به اونی که برات دست نمی زنه باشه

همیشه قبل از خواب ببرش دستشویی بعد از غذا ببرش دستسویی کم کم عادت میکنه.

اه یادمه کلاس۴بودم

معلمم خیلی اذیتم مبکرد

منم از ترس شب ادراری داشتم بابا مامانمم دعوا میکردن

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
همیشه قبل از خواب ببرش دستشویی بعد از غذا ببرش دستسویی کم کم عادت میکنه. اه یادمه کلاس۴بودم معلمم ...

میبرمش دستشویی.البته هر شب نیست بعضی شب پیش میاد.

الان خونه یکی از بستگان هستیم.از استرس خوابم نمیبره

میبرمش دستشویی.البته هر شب نیست بعضی شب پیش میاد. الان خونه یکی از بستگان هستیم.از استرس خوابم نمیب ...

اگه بد خواب نمیشه بیدارش کن بگو بریم دستشویی

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
اگه بد خواب نمیشه بیدارش کن بگو بریم دستشویی

زنگ موبایلمو گذاشتم رو ساعت پنج که ببرمش دستشویی😅

گرچه اصلا خوابم نبرد.

برای اینکه جلوی دختر عموش خجالت نکشه پلاستیک نذاشتم زیر پاش