2777
2789
عنوان

کی تو خواب راه میره یا دیده

1322 بازدید | 14 پست

دختر خالم نه سالشه خونمونه تو هال خوابیده بود شوهرم رفت دید سر جاش نیس خیلی هول کرد دیدیم تو اون یه اتاق خوابیده 

رفتم از آشپزخونه یه کیک برداشتم یهو دیدم یه تکه لباس بغل تشک اون بود تو هال دیدم تو اشپزخونه رو لباسشوییه خیییییلی ترسیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جاريم خانوادگي اين شكلي بودن و هستن

مثلا پسر عموش شبا از خواب بيدار ميشد كل روز تعريف ميكرد اين زنش هم آمار ميگرفت با كي حرف ميزد يا نه

بعد ك صبح ميشد هيچي يادش نبود

يا خود جاريم راه ميرفت ي بار نامزد بود أونجور ك خودش تعريف ميكنه خونه مادرشوهر ديد داره ميره بيرون گفت كجا ميري گفت ميرم دنبال خواهرم

علتش نميدونم اما جاري من هر وقت استرسش زياد بود توهم ميزد

من جاريم خانوادگي اين شكلي بودن و هستن مثلا پسر عموش شبا از خواب بيدار ميشد كل روز تعريف ميكرد اين ...

زنش هم سواستفاده میکرد😂😂 من تا حالا ندیدم خیلی برام عجیب بود اون تکه لباس ذهنمو درگیر کرده میگم کاش تو خونه دوربین داشتیم نگاه میکردم ببینم چی شده 

احتمالا خواب میبینن مث جاریتون بعد پامیشن میرن

خونه خواهرم بودیم شب ساعت۳_۴ برادرشوهرش ک سرباز بود دیدیم پتوها رو بغل کرده و اومد تو اتاق ما دخترا گفت ندیدین جورابامو؟!همه ما ک خندیدیم یهو ب خودش اومد و فلنگو بست😁

لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید

شوهرم وقتی حدودا ۷_۸ سالش بود شب تو خواب جیش داشت بلند شد ک بره تو دستشویی،نگو هنوز خوابه سرپایی تو دهن عموش شاشید😁😁😁

چن سال پیش هم یکی از مردای فامیل رفته خونه یکی دیگه از اقوام خوابیده شب تو خواب میبینه ک یخچال داره میوفته،نصف شبی بلند میشه و داد و بیداد که یخچالو بگیرید داره میوفته،و مدام با داد و فریاد اینو تکرار میکرد بنده خداهایی ک پیشش خوابیده بودن هم همگی یخچالو گرفته بودن😂😂

پسر عمه شوهرم خونه پدرشوهرم اینا خواب بود ،نصف شب نمیدونم چ خوابی دیده فریاد میزنه که باید بکشمت باید بکشمت،،برادرشوهرم که اون موقع ۱۳_۱۴ سالش بود هم پا میشه و داد و فریاد و فرار میکنه و میگه کمک کمک فرشاد میخواد بکشتم😂😂😂

شوهرم بعضی وقتا تو خواب حرف میزنه منم باهاش حرف میزنم ولی سریع ب خودش میاد،البته ۹۹ درصد حرفاش درمورد فوتبال و کارشه

زنش هم سواستفاده میکرد😂😂 من تا حالا ندیدم خیلی برام عجیب بود اون تکه لباس ذهنمو درگیر کرده میگم کا ...

اره خواب ميبينن

جاري من خوابش اين بود ك خواهرش تو كوچه منتظر كمكش

يا ميرفت تو بالكن ميگفت خواهر تو لوله گير كرده

بعد مجبور شد برادر شوهرم در قفل كنه در بالكن از بالا قفل بزنه

دست خودشون نيس اما خيلي بد