2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت برو دیگه بر نگردی

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 25 پست
قبلا به شوهرم گفته بودم که انتقالی بگیره بریم شهر خودمون ولی اصلا قبول نمیکرد  یک هفته بعد از ...

ینی ترسیده ازدستت بده

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و بعدش مرتب اهنگ و متن میفرستاد

دلم خیلی از دست کاراش شکسته بود

مخصوصا حرف اخرش موقع خروج از  خونه

برو دیگه بر نگردی

خیلی حرفا و کاراش باعث اذیت شدنم شده بود ولی نمیدونم چرا این حرفش سنگین بود برام

و بعدش مرتب اهنگ و متن میفرستاد دلم خیلی از دست کاراش شکسته بود مخصوصا حرف اخرش موقع خروج از &n ...

یراه داری حرف همچین مردایی روهیچ حساب کنی،وگرنه داغون میشی دیوونه میشی

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
و بعدش مرتب اهنگ و متن میفرستاد دلم خیلی از دست کاراش شکسته بود مخصوصا حرف اخرش موقع خروج از &n ...

خب یه روز بهش بگو من از این حرفات ناراحت شدم چزا گفتی.خودت همچیو میفهمی احتمالن هم پشیمون بشه معذرت بخواد الان نمیتونه بهت بگه چون خجالت میکشه

حالا یه چیزی گفته شاید دلگیربوده ازت ولی معلومه دوستت داره وبراش مهمی وگرنه هیچ کاری نمیکرد وحرفی نمیزد...بین زن شوهر این چیزا میاد ومیره اینکه میگن گذشت داشته باشید منظور همینجور موقع هاست...بگذرو خوش باش

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  
من هنوز قلبم شکسته هست  ولی بنظرم گاهی از همسراتون دور بشید اجازه بدید دلشون براتون تنگ بشه ...

سلام عزیزم من درخواست دوستی دادم یه سوالی ازتون دارم میشه لطفاقبول کنید  

بگشاپسته خندان وشکرریزی کن   خلق را از دهن خویش مینداز به شک                                                                       چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد    من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک