2777
2789

سلام خانوما ثبت نام کردین ؟ شهریش چقد شد؟ من دخترمو واسه شیفت صبح ثبت نام کرده ام ۱۵۰۰۰۰۰ شهریه +۶۰۰۰۰ تومان پول کتاب +۱۱۰ یونیفرم مدرسه و هنوز لوازم التحریرش مونده موندم کتاب چی میدن که ۶۰ تومان پول کتاب گرفتن در ضمن گفتن تا ابان ماه باید پول شهریه رو تسویه کنین  شما چی؟

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دخترم هنوز مونده یکی دو سال ولی پرسیدم ماهی یک و دویست فقط شهریه داره سمت ما کدوم شهر هستی شما؟

من شهرستام میانه

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند
من پسرمو ثبت نام کردم ۴میلیون شهریه ؟۱۲۰ هزار تومن اونیفورم و۱۱۰ پول کتاب.خودمم براش ۴۰۰ وسایل که لی ...

۴ تومن چه خبره  کدوم شهری

من شهرستام میانه

واقعا خوبه کل سال یک و پونصد

تا دختر من بخواد بره فکر کنم به ماهی سه تومن برسه!!!!

البته احتمالا من دولتی بذارم

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
عزیزم من پسرم میرع ۲/۸۰۰ شهریع و ۱۰۰ لباس تا الان خدود ۲۰۰ وسیله خریدم ۱۰۰ دیکه فکر کنم بایذ بخرم

چه خبره کدوم شهری