2777
2789
عنوان

بيايد از خاطرات امتحان رانندگيتون بگيد!!

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایین نامه رو قبول شدی 😄 تو اون تاپیکت بودم  من دفعه اول قبول شدم با افسر رو  کیفم دست ا ...

از اون جايي كه خيلي دور انديشم! زودتر تاپيك ميزنم كه هم ايده بگيرم و هم تجربه كسب كنم!!

بله آيين نامه رو قبول شدم 

الان ترسم از ازمون توشهريه!!

افرين ب شما كه دفعه اول قبول شدى و نجات پيدا كردي

كاش ميشد دست اتفاق را گرفت، تا نيفتد...!
خانوم شیرزادی مگه؟؟؟    

تو این تاپیک دومین نفری هستی ک اینو میگی   

شوهرمم یه مدت اسممو تو گوشیش گذاشته بود خانم شیرزاد   

سفارش تایپ ، ترجمه ، پایان نامه و Spss پذیرفته میشود... عکس بفرست، صدا بفرست ، تایپ شده تحویل بگیر  
من دفعه اول تو پارک دوبل ماشینو خاموش کردم ولی قبول شدم

نه والا خاموش هم نکردم  بدون مشکل  اونم دو بار

بار اول گفت  به من نگفتین کمربندم ببندم

بار دوم هم بی بهونه چون بهش گفتم کمربندش ببنده 

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
تو این تاپیک دومین نفری هستی ک اینو میگی     شوهرمم یه مدت اسممو تو گوشیش گذاشته بود خان ...

آخی چه باحال 

پس شوهرت هیچ وقت پیر نمیشه اینقدر که تو باحالی   

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
حتما جای غیر مجاز پارک زدی یا راهنما نزدی یا اینه نگا نکردی 

نه والا  همه کارم کردم

این افسره  برا هر بار  امتحان از ۱۰۰ نفر ۳ نفر قبول میکرد

یعنی داستانی بودا

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
از اون جايي كه خيلي دور انديشم! زودتر تاپيك ميزنم كه هم ايده بگيرم و هم تجربه كسب كنم!! بله آيين نا ...

رفتی جای افسر بشینی با اعتماد به نفس تمام بشین حتی اگه چیزی بلد نیستی جوری با صلابت باش و اعتماد به نفس جواب بده این خیلی مهمه که افسر بفهمه ریلکسی یا میترسی 

راهنما زدن و اینه یادت نره ،خوب دقت کن کجا میگه پارک کن اگه مجاز نیست پارک کنی حتما بگو مجاز نیس به خاطر این چیزای ریز ردت میکنه 

همون بار اول قبول شدم افسر خیلیییییی جوون بود و خوشگل قبلش که بیاد تو ماشین بابام زنگ زد گفت اصلا استرس نداشته باش گفتم بابام افسره انقددددر خوشگل و جوونه مطمعنم به جای چپ میرم راست افسره شنیده بود حرفمو بابام کلی خندید دیگه قطع کردیم افسره خندید گفت چشماتو ببند که اگر دوست دخترام بفهمن میکشنت کلا دیگه استرسم رفت خونشون😂ااانقدددر پسر باحالی بود دیگه از همون موقع به بعد با هم کلی صمیمی شدیم دیگه راهشون به خونمون باز شد تا چند ما دیگه هم با دوستم مراسم عروسیشون هست