2777
2789
وزن کم کنی دکترا پوست ادمو میکنن بعد سه ماه باید اضافه کنی ایشالا به خودت برس تپل شی وگرنه بچه از ...

وااای نمیدونستم که. هفته ی دیگه باید برم دکتر. مرسی که گفتی. معدم اصلا هیچی رو نمیپذیره. ندام درگیرم🤷‍♀️

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از زمان بسته شدن نطفه معدم خراب بود، سوزش شدید و گلاب بروتون باد گلو. اونموقع هنوز تست هم نداده ب ...

عززیزم الهی که نینی هامون سلامت بیان بغلمون گلم ❤️

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
من بارداری اول همش گرمم بود توی برف با تیشرت میرفتم ریلکس

نینیتون چیبود ؟ منم گرممه ولی گاهی مچ پاهام سرد میشه.ولی کسی دست بزنه میگه معمولیه! خودم حس میکنمش انگار فقط

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
وااای نمیدونستم که. هفته ی دیگه باید برم دکتر. مرسی که گفتی. معدم اصلا هیچی رو نمیپذیره. ندام درگیرم ...

دارو میده

اسیدمعدت زیاده

حتما بگو یه کاری کنه

وگرنه خودتو داغون میکنی

من خیلی اذیت شدم که بعدها میبینی هیچوقت درمان نمیشی

نینیتون چیبود ؟ منم گرممه ولی گاهی مچ پاهام سرد میشه.ولی کسی دست بزنه میگه معمولیه! خودم حس میکنمش ا ...

دختر

همه میگفتن پسره چون علائم پسر رو داشتم

مثلا میگن دختر ادمو زشت میکنه ولی من خیلی خوشگل شده بودم