2777
2789

براثر چی فوت شدن

چقدر زجر کشیدن

خوب و بد از نظر ی ادم منصف

پدربزرگم امروز فوت شد

مرگشو باور نکردم

لطفا ی فاتحه ام برا ارامش روحش بخونین

ان شالله خدا رحمتشون کنه من دونفرو مرگشونو دیدم که هردوپیربودن ومریض نزدیک مرگشون یهو حالشون حیلی خوب میشده وقشنگ غذا خوردن وحمام کردن وهمون شب تموم کردن

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ادم فوق العاده بدیو میشناسم بر اساس قضاوتم نبود کاملا مشهود بود 

فرصت توبه ام اگر خدا میخواست بده بهش که بگیم توبه کرده فقط شامل حق الله بود ایشون کدی حق الناس به گردنشون بود که حلالیت نگرفته بودن. حتی اطرافیان رغبت نمیکنن فاتحه بفرستن براش .ولی شب قدر مرد .سکته ام کرد نه تو توالت مرد نه بسختی مرد 

نه اون اصطلاحی که میگن یه روزی میمری اب نیست تورو بشورن عملی شد.بوهم نگرفت😁مرگ راحتی داشت 

حالا مرده دیگ خدا رحمتش کنه🌹

مادربزرگ مهریونم مث برگ گل بود خانم و نجیب خیلی با معلومات دل کسیو نشکوند محتاج کسی نبود خیلی خانم و باوقار. داره سالش میاد هنوزم باورم نشده همچین فرشته ای کنارم نیس دیگه همدمم بود همیشه اون کنارم بوذ عاشقش بودم و هستم مهربونترین ادمی بودکه خدا خلق کرده خیلیییی دلم براش تنگ شده 

آسم داشت و یلحظه نفسش قطع شد و تمام ....

خیلی دوستت دارم آناجان

بعضی ادما باوجود بدی زیاد مرگ باعزت و راحتی دارن چون قرار هست اون دنیا جواب پس بدن 

بعضی ها خوبن و مرگ بدی دارن چون خدا میخاد اون یه ذره گناهشونم همین دنیا بریزه بخاطر همین یا مریض میشن یا اتفاق بدی 

پس ربطی نداره زیاد 

البته هستن ک بدن و بد میمیرن خوبنو خوب میمیرن 

کلا تمام زوایا رو گفتم 

خدایا منو یه دل سیر ببخش

خدا رحمتشون کنه انشالله 

من یه سال پیش بهترین رفیقمو که مثل دوتا خواهر بودیم دختر همسایه هم بودیم که همیشه کنارهم بودیمو از دست دادم هم دختر خوبی بود هم درس خون بود ترم دوم دانشگاهش بود چقدر شبو روزا بیداری کشید قبول بشه دانشگاه اون رشته ای که میخواست چقدر باهم برنامه ریزی کرده بودیم برا آینده ولی  بهش یه قرص میدن یعنی تو نوشابش حل میکنن سنگ کوپ میکنه میمیره به من تا چند روز نگفته بودن چون خودمم تازه از بیمارستان مرخص شده بودم عمل کرده بودم ولی بعدشم که گفتن باور نمیکردم بغض کرده بودم داشتم خفه میشدم ولی نمیتونستم گریه کنم تا روز چهلمش که بغضم ترکید اون سرقبرش بودم خییلیی سخته مرگ کسی که دوسش داری 

داییم چهارسال پیش فوت شد

29سالش بود

اون سال سرما خوردگیه انفولانزا اومده بود که خیلیا براثرش فوت شده بودن

داییه منم ازهمین سرماخوردگیا گرفتو بعد شونزده روز فوت شد

یه دختر چهارساله داشت...یه هفته بعد فوتشم زنداییم متوجه شد بارداره

لطفا برای داییم صلوات و فاتحه بفرسین... مرسی

💍👫