2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با منه یا شوهرم؟

637 بازدید | 32 پست

دوسال عقد بودیم مادرش دخالت زیاد داشت بعدشم میگفت الا وبلا پسرم باید پیش خودم باشه تو همین کوچه خونه بگیره من به شوهرم گفتم یعنی چی که برامون تعیین تکلیف میکنه من دوست ندارم اینجا باشیم اونم گفت نه بابا حالا اون یه چیزی میگه من اینجا خونه نمیگیرم

خدایا شکرت♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق با مادر شوهرته 😂

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بعداز عروسی یهو بابام گفت که پدرشوهرم بهش گفته یه زمین تو کوچشون برامون خریده اما شوهرم خبر نداره باز شوهرم گفت من خبر نداشتم عیب نداره حالام میگم من نمیخوام بماند که هی چندماهی یه بار میگفت بیا راضی شو همین زمین را بسازم حتی دست رو قرآن گذاشت قبول نکنه این زمین را

خدایا شکرت♥️

خا

Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜           wekû gilêney çawim...💜🌸💜               min bêto bûnim niye...💜🌸💜             buyte pênasa û nawim...💜🌸💜               ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez  keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir  xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀  ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere  .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1                                      berxedaan jjîyane ✌                             ser hildan jîyane✌.                               🌸 KURISTAN BAWNE🌸

حالا بعداز 6 ماه که عروسی کردیم فهمیدم رفته ده تومن هم خودش چک داده واسه زمین الان میگه من نمیدونستم تو اینقدر ناراضی هستی میگفتم راضی میشی بالاخره خیلی دلم شکست ازم پنهون کاری کرده با خوانوادش دست به یکی کردن

خدایا شکرت♥️

چرا سر هرچی مزخرفی دست رو قران میزارید؟ میدونید چقدر گناه داره؟ مخصوصا اگه و خونه باشه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !