الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پدر شوهرم و مادر شوهرم در بدترین شرایط مالی و جسمی مسافرت میرن مهمونی میرن عروسی میرن عزا میرن همه جا میرن حتی اگه حالشون خیلی خیلی بد باشه اصلا واسشون مهم نیست الان مریضن و الان باید استراحت کنن بیخیال فقط میرن در هر شرایطی درسته خیلی وقتها مریضن اما بیخیالن و همه چیز میخورن غذاهای ناسالم میخورن مریض میشن اما بازم میخورن ولی در عوض مادر من خیلی پاستوریزه است غذاهای سالم میخوره هرجایی نمیره خیلی مواظب خودشه میگه خونه راحترم و جایی میره تا چند روز مریضه هرچیزی نمیخوره ولی بازم مریضه همیشه استرس داره دو دقیقه پیشش بشینی استرس میگیری امید به زندگیش کمه ولی مادر شوهرم و پدر شوهرم در بدترین شرایط هرجیزی میخورن هر مسافرتی میرن هر مهمونی میرن اصلا استرس ندارن امید به زندکیشون بالاست حتی نصف شب هم بهشون بگی بیاین بریم مسافرت یا مهمونی میان ولی مامان من باید زمان خاص شرایط خاص باشه شاید بیاد شایدم نیاد