2777
2789

سلام ..اجرتون با امام حسین (ع)و ابوالفظل عباس(ع).براش دعا کنید حالش یدفه بد شد اللن بیمارستانه..برای شفاش صلوات بفرستید..ایقد وقتی تو اون حال ضعیف و نحیف دیدمش گریه کردم ک خودمم فشارم افتاد..پدری ک قوی بود الان ضعیف و رنگ پریده نمیتونست راه بره خدایا خودت ب همین شب عزیز همه بیماران را شفا بده.بابای منم شفابده ک با پای خودش بیادخونه😢

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله به دست ابولفضل العباس زودی برگرده خونه 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

ممنونم از همتون چشام پراشکه خیلی سخته خدا ..دلم براش کبابه خدا😢

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

برای شفاش آیت الکرسی میخونم که کاملا درکت میکنم  😢

خدا شفای عاجل بهشون بده به حق همین شبها 

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
برای شفاش آیت الکرسی میخونم که کاملا درکت میکنم  😢 خدا شفای عاجل بهشون بده به حق همین شبها&nb ...

خدا رحمت کنه پدرتون رو.ممنونم گلم

عزیز دلم الهی که دلت نشکنه و پدر ت بسلامتی برگرده پیشت و دلت شاد بشه 🙏

انشالله ممنون عزیزم