2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی قبول شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 20137 بازدید | 226 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مبارکت باش رشتشت چی بوده چند وقت خوندی  روزی چند ساعت  چطوری برنامه ریزی کردی؟ ...

خواهش گلم تاپیک زدم جواب بدم دیگه من اون موقع که درس می‌خواندم بچه کوچک داشتم البته الآنم شدن دوتا حدود روزی دو سه ساعت رشته ام هم حسابداری بود بیشتر قصدم از زدن این تاپیک اینه که بگم تست هوش و۵۰۴و قانون اساسی حتما بخونید مناسبت ها مهم را هم از تقویم ببینید مثل شهادت آدم ها انقلاب این حرفها چون میاد ادبیات هم دو مایه کتاب نگارش دبیرستان

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
اتفاقا دوستم چند سال پيش همين استخدامي اموزش پرورش قبول شد خيلي شيك تو مثاحبه ردش كردن يه سهميه اي ب ...

من بهتون بگم که اینایی که تو اموزش پرورش استخدام میشن اینجوری رو اثلا قبول ندارم چون اکثر اونایی که من دیدم از طریق این ازمون رفتن ی مشت بیسواد بودن که بعد چندسال خانه نشینی تو سن سی و خورده ای سال  رفتن و میخان به بچه های بدبخت درس یاد بدن...چند نفرسونو میشناسم اصصلا دلسوز نیستن سوادشونن صففففره...ی عده شونم خوبن که خیلی کمن...همینجا تواموزش پرورش رئیس و معاون و...هرچی دختر پسر بیسواد وبیکارداششتن بردنشون سرکار کسی هم نتونست کاری بکنه..

بااحترام به استارتر کلی گفتم

خواهش گلم تاپیک زدم جواب بدم دیگه من اون موقع که درس می‌خواندم بچه کوچک داشتم البته الآنم شدن دوتا ح ...

خداحفظشون کنه برا عزیزم

چند وقت خوندی منظور ی سال میخوندی ۶ماه دوماه چقدر خوندی برا ازمون؟

اتفاقا دوستم چند سال پيش همين استخدامي اموزش پرورش قبول شد خيلي شيك تو مصاحبه ردش كردن يه سهميه اي ب ...

😕پارتی بازیی وجود نداره حتما ترازش نسبت ب رقبا کم بود خانوم... من مادرم فرهنگیه ولی نتونسیم. کاری کنیم هنوزم پشت کنکور موندم تا فرهنگیان بیارم😕دوستتونم خواس یه حرفی زده باشه

تیکر بارداری نیستا تیکر رژیممه وزن هدف60کیلو قد:168وزن الانم 65

وای عزیزم...ممنون که تایپیک زدی...منو لایک کن...و بهم بگو چیا خوندی؟ممنون میشم..

یه مادر استقلالی(دو اتیشه)...که بچه هاش شبها با اهنگ...روی قلب من نوشته رنگ قرمز رنگ عشقه...میخوابن  پسر و دخترم پرسپولیس ان  

اینا که گفتم فکر کنم به درد همه رشته ها بخور من خودم بعد هفت سال قبول شدم سینه سوخته این آزمون هام بخاطر همین تجربه ام زیاد گفتم با بقیه هم در میان بذارم شاید فرجی بشه

خواهش گلم تاپیک زدم جواب بدم دیگه من اون موقع که درس می‌خواندم بچه کوچک داشتم البته الآنم شدن دوتا ح ...

عزیزم. چند ماه خوندی روزی دوسه ساعت؟؟؟؟با بچه کوچیک چطوری وقت مردی. بچه ذو کی نگه میداشت

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ......

ببخشید دومایه نگارش دبیرستان چیه ؟؟؟

قانون اساسی چیه؟؟😐😐

ازکجا بگیریم

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
مرحله چهارم سال ۹۶گفتم که عزیزم اگرم الان تاپیک زدم میخوام تجربه ام را بگم 

بگو فیض ببریم 

چه سوالایی اومده بود؟ سوالات عمومی‌ درباره چی بود؟ از شهید محراب سوال اومده بود؟ در رابطه با ناو آمریکایی سوالی بود؟ 

من بهتون بگم که اینایی که تو اموزش پرورش استخدام میشن اینجوری رو اثلا قبول ندارم چون اکثر اونایی که ...

خواهش میکنم اما من سازمان حسابرسی هستم!!!!!!!!

من بهتون بگم که اینایی که تو اموزش پرورش استخدام میشن اینجوری رو اثلا قبول ندارم چون اکثر اونایی که ...

من مامانم فرهنگیه حتی فامیلمون تو گزینش کار میکنه کاغذ داد گف ببر شاید همینجوری قبولت کردن نشون دادم تو مصاحبه کاغذو گرفتن پارش کردن از مصاحبه هم چون رتلم خوب نبود رد شدم

تیکر بارداری نیستا تیکر رژیممه وزن هدف60کیلو قد:168وزن الانم 65

چقدر باید بخونیم...همش تست کافیه برا عمومی ها؟از چه منابعی بیشتر استفاده کنم...من خیلی دلم میخواد قبول شم...دارم میخونم...گاج رو برا معارف و ادبیات...فقط تست..سوالهای سالهای قبل...تست هوش هم جزوه

یه مادر استقلالی(دو اتیشه)...که بچه هاش شبها با اهنگ...روی قلب من نوشته رنگ قرمز رنگ عشقه...میخوابن  پسر و دخترم پرسپولیس ان