2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم البته کتاب نیست بخاطر باز بودن صحنه هاش ولی میتونید تو گوگل سرچ کنید و پی دی افشو دانلود ...

اتفاقا دوست دارم کتاب های تخیلی را. فیلم که کلا فقط تخیلی می بینم دیگه هیچ ژانری علاقه ندارم 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
من خودم هم عاشق رمان های تخیلیم 

بازی تاج و تخت را کتابش را نخوندید؟ 

میخوام ببینم ارزش خوندن داره یا نه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
بازی تاج و تخت را کتابش را نخوندید؟  میخوام ببینم ارزش خوندن داره یا نه

نه یعنی اصلا نمیدونستم کتابشم هست ولی تعریف سریالشو خیلی شنیدم اگه انقدر طولانی نبود حتما میدیدمش 

نه یعنی اصلا نمیدونستم کتابشم هست ولی تعریف سریالشو خیلی شنیدم اگه انقدر طولانی نبود حتما میدیدمش&nb ...

من تا فصل هفت دیدم ولی این دو فصل آخر را دیگه حوصلم نکشید ببینم 

ولی کتابش را دوست دارم بخونم. به نظرم همیشه کتاب با فیلم خیلی فرق داره