من باردارهستم.چندروز پیش سفرداشتم که متاسفانه دچارخون ریزی شدم.قبلش سونوانجام داده بودم که همه چیزنرمال بود وتوهفته پنجم بودم.ساک حاملگی هم دیده میشد.دکتر برام چندروز تیتربتانوشته انجام بدم که اگه جوابش اکی بودشیاف مصرف کنم.امامن الان خون ریزیم خیلی شدیده.نگرانم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تو هفته دهم یه شب خونریزی داشتم که بعد شنیدن صدای قلب جنین دو شب بستری شدم، ماتم داشتم وجفتم پایین بود ، شیاف گرفتم خدا رو شکر خوب شدم اما بخاطر جفت هنوزم نسبتا در حال استراحتم
عزیزم خیلی مواظب باش نمیخوام ناامیدت کنم چون من هم قرار بود برم سفر رفتم سون گفت ۵هفته و۶روز و ...
بعدشم ازشب اول سفرم لکه بینیم شروع شد شیاف استفاده کردم خوب شد بعد سفر تبدیل شد به خونریزی رفتم سونو گفت جنین تو۶هفته مونده ولی من ۱۱هفتم بود بعدشم دیروز سقط شد ولی شما نگران نباش خیلی بخودت برس خصوصا تو ۶هفته مهمیه براقلب
منم ازلحاظ تاریخ آخرین پریودم بایدتوهفته ۷باشم.توسونوی پریروز گفت هفته ۵ ممکنه مال منم رشدجنین منوق ...
خدابه هیچکس این دردو نده خصوصا شما عزیزم انشاالله ک اینطور نباشه ولی درکل جنینی ک رشدش متوقف شده باشه رو سونو گرافی تشخیص میده وخود جنین باخونریزی شدید دفع میشه انشاالله به حق امام حسین مال شمو خوب باشه
ینی امکان بارداری نیست تواین شرایط؟واسه همه بچه سقط میشه؟
شما ک رفتی سونو گرافی دکترتون نگفته رشدش متوقف شده ..ولی به من گفتن ....حتما شما مشکل ازجایی دیگس ..دکتر به من یک هفته براتشکیل قلب فرصت داد ولی خودش افتاد دیروز