2777
2789
عنوان

عدم رشد جنین

819 بازدید | 12 پست

سلام. من داخل ۱۱هفته و چند روزم امروز رفتم غربالگری بهم گفتن بچه رشد نکرده و قلب نداره  و توی ۶ هفتگی مونده.۶هفتگی هم لک دیدم رفته بودم سونو بچم قلب داشت دکتر بم پروژسترون داد خوب شدم. حالا دکتر برای هفته دیگه سونو و ازمایش نوشته. نمیدونم تکلیفم چیه.. کسی مثل من بوده؟ سقط کنم یا امید داشته باشم؟ نه لک دارم نه درد

عزیزم منم مثل شما بودم

دکترا گفتن صبر کن بعضیام گفتن سقط کن

ولی صبر کردم

متاسفانه بچه رشد نکرد و خودش سقط شد

اما خیلیا هستن که با صبر کردن بچشون رشد کرده و سیستم بدن اینطوریه ک اگر بچه رشد نکنه خودش دفعش میکنه

پس صبر کنید حداقل یکی دوهفته

اگر میتونین از جایی سویق گندم و جو تهیه کنید و بخوریدو ببینید موثره یانه

اگر مشکلی داشتین درخدمتم چون من تجربشو داشتم‌متاسفانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم مثل شما بودم دکترا گفتن صبر کن بعضیام گفتن سقط کن ولی صبر کردم متاسفانه بچه رشد نکرد و ...

ممنون از شما . سویق چه تاثیری داره ؟ اصلا چی هست؟ اطلاع دارید چه مدت بعد از سقط میتونم دوباره باردار شم؟

ممنون از شما . سویق چه تاثیری داره ؟ اصلا چی هست؟ اطلاع دارید چه مدت بعد از سقط میتونم دوباره باردار ...

دو تا سه ماه میتونی باردار بشی... چون رحمت کاملا آماده است.

میشه برا باردارشدنم،دعا کنید🙏 

برا من سقط شد... قلبش تشکیل نشد. متاسفانه سقط تو ایران اپیدمی شده

متاسفم. 😞 امیدوارم خدا یه بچه سالم زودتر بهتون بده. منم تکلیفم مشخص که زودتر اقدام کنم

تهوع سرگیجه قطع پریود حساسیت و ورم سینه خستگی ویار  دمای بدن بالا. الان فقط خستگیم نیست.

همین که علایم رو داری خیلی خوبه...یعنی بارداریت ادامه داره..قطع نشده. مخصوصا ورم سینه و حالت تهوع....

برای من که سقط داشتم تو ماه دوم کلا علایمم قطع شد

میشه برا باردارشدنم،دعا کنید🙏