2777
2789
عنوان

شقاق سینه شدید.چه شیر خشکی بدم ؟

290 بازدید | 47 پست

میدونم سر خود نباید بدم ولی واقعا زجر دارم میکشم اصلا نمیتونم شیر بدم .سینه م چاک خورده قشنگ ...کمکم کنید چکار کنم،برم بیمارستان بخش نوزادا،بهم میگه راهنمایی میده ؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گیگوز هم خوبه ....بد مزه است ...نان بچه تپل میشه .....دوس داری یه دکتر ببر ببینه رو وزن بچه ات و احوالاتش چی خوبه براش 

دکتر من گیگوز داد ...نخور من خودم شیر داشتم خیلی .ولی سر شش ماه چیزی خورش کردم

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .

فقط چاره اش اینه بدی بمکه،وگرنه درست نمیشه پماد هیدرودرم بزن روش شاید طول بکشه تا خوب بشه مال من دوماه طول کشید اما شیرخشک ندادم.ازمال من خون میچکید اما چاره نبود

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

شقاق طبیعی

سینه ات باید با شیر خودت عین پماد بمالی

از خشکی دربیاد

چند روز بعد کلا خووووووب میشی

والا شیر ندادن چاره اش نیست

بعد شیر میمونه تو سینه بدتر میشه اوضاعش

پماد شقاق سینه هیدرودرم از دارو خانه بگیر بزن وسعی کن صحیح به بچه شیر بدی ازاینترنت فیلم هاش رو دانلود کن ببین زود خوب میشه منم همینجوری بودم حتی رابط هم گرفتم ولی خوب نشد دهن بچم پرخون شد یه بار ولی بااین پماد خوب شد زود 

میشه برای سلامتی وبه موقع اومدن توراهیم یه صلوات بفرستین ممنونم 🙏🙏🙏

کرم هیدرودرم بگیر مخصوص شقاق سینه

بعد از هر شیردهی بزن

نوزادم بخوره مشکلی نیس

نذار فقط نوک سینتو بمکه از قسمت هاله قهوه ای هم بذار دهنش

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم

واسه سینه هم گلم دوش اب گرممم اگه میتونی ماشاژ هم بده ولی اگه درد داری بذار اب گرم روش رد بشع ...سوتین هم نبود اصلا

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .
فقط چاره اش اینه بدی بمکه،وگرنه درست نمیشه پماد هیدرودرم بزن روش شاید طول بکشه تا خوب بشه مال من دوم ...

خیلی سخته ...من گریه میکنم شیر میدم ...چاک خورده تمام پوست و گوشتش وا رفته ...گریه میکنم گاز میگیرم لبم رو ،خیلی دردناکه