2777
2789
عنوان

شقاق سینه شدید.چه شیر خشکی بدم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 47 پست
خیلی سخته ...من گریه میکنم شیر میدم ...چاک خورده تمام پوست و گوشتش وا رفته ...گریه میکنم گاز میگیرم ...

اخی گناه ...فعلا نده ولی شیرت رو بدوش خشک نشه ... اپتامیل هم شیرخشک خوبیه 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .

پماد شقاق بگیر از داروخونه فک کنم مارک هیدرودم من گرفتم عالی بود،سینم خون میومد تا مک میزد زود خوب شد،فقط وقتی بچه نمیخواد بخوره باید بزنی، شیرم من گیگوز داد بیمارستان خیلی خوب بود دکترش گفت یا گیگوز یا اپتامیل چون فرمولش یکیه،البته گفت چون اپتامیل خوش عطرتره بچه بیشتر میپسنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته ...من گریه میکنم شیر میدم ...چاک خورده تمام پوست و گوشتش وا رفته ...گریه میکنم گاز میگیرم ...

من کامل درکت میکنم،چون منم خیلی عذاب کشیدم یعنی شیر میدادم فقط پامو میکوبیدم زمین راستی عسل هم بمال ببین کدوم زودتر اثر میزاره

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

اگه شیر ندی شیرت پس میزنه بیچاره میشی برو زیر دوش آب ولرم بدوش وسرسینتو ماساژ بده بعدم حتما پماد هیدرودرم مخصوص هست نوزادم مک بزنه اشکال نداره مدام استفاده کن دوروزه خوب میشی

من ازتومیپرسم!چندتاسفررفتی؟چندتاکتاب خوندی؟

شیر خشک نان رو هر بچه ای نمیسازه،گیگوز و اپتامیلم فرمولش یکیه دکتر گفت،ب شوهرم گفتم فرقی نداره از این دو مارک هرکدومو گرفتی ک اونم گیگوز رو گرفت و بچمم خوردو وزن گیریشم خوب بود

من کامل درکت میکنم،چون منم خیلی عذاب کشیدم یعنی شیر میدادم فقط پامو میکوبیدم زمین راستی عسل هم بمال ...

انشاالله

بهترین روزای زندگیم داره با اشک و درد میگذره ...بچه م گناه داره الان میبینمش دلم ضعف میره براش،میخوام به همسرم بگم بره بخره .

اگه شیر ندی شیرت پس میزنه بیچاره میشی برو زیر دوش آب ولرم بدوش وسرسینتو ماساژ بده بعدم حتما پماد هید ...

نه اینکه ندم ...فعلا با دست بدوشم میانه وسطا بهش بدم .شیر خشک هم بدم حداقل سیر شه

انشاالله بهترین روزای زندگیم داره با اشک و درد میگذره ...بچه م گناه داره الان میبینمش دلم ضعف میره ...

بچه رو زجر نده امروز فردا باس واکسن داره وزن کم نکنه به نظر من گیگوز بگیر یه کوچولو بعش بده اگه ساخت اذیتت نکرد بازم سی سی شو زیاد کن ...کم کم ...یهو معده اش تعجب نکنه پر بشه 

بازم خودت میدونی گلم .🤗

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .