2777
2789

سلام.من و شوهرم ۴ ساله ازدواج کردیم خب مشکلم کم و بیش داشتیم تقریبا یک ماه پیش دعوامون شد ک پدرشوهرمم درجریانش بود و کلی ناراحت بود حالا چن مدت پیش پدرشوهرم سکته کرده من اونموقع خونه بابام بودم شوهرمم نبود دیگه خلاصه برده بود بیمارستان.قبل ازین اتفاق ما کاملا اوکی بودیم باهم هیچ مشکلی نداشتیم بعد از مرخصی پدرش شوهرم اومد دنبالم و برگشتیم خونه اما بیدلیل اصلا با من حرف نمیزد..اینم بگم ک من رفتم ملاقات پدرشوهرم درحالیکه شوهرم گفت نمیخواد بیای.من رفتم خودمم برگشتم چون واقعا نگران بودم.شوهرم اومد حرف بزنه باهام یه جور ک انگار من خیلی آدم بدیم گفت خب به اولین هدفت که سکته دادن بابام بود رسیدی هدف بعدیت کیه؟!گفت تقصیر تو بوده بابام سکته کرده درحالیکه من گریه میکردم دیگه گفت اینقدر بدی که دلم نمیخواد بخاطرت اعصابمو بهم بریزم و خدا هم حتا تو رو فراموش کرده...منم اینا رو شنیدم خیلی دلم شکست شروع کردم بهش گفتم که تو در حد من نبودی و نیستی گفت من باعث شدم تو به اینجا برسی گفتم از وقتی باتو بودم فقط پسرفت کردم خلاصه منم بدجوری دلش رو شکوندم و حسابی ناراحت شد الان سه چهار روز میگذره و باهام حرف نمیزنه یک دو بار خواستم باهاش بحرفم ک نخواست امروز سالگرد ازدواجمون بود تو کاغذ تبریک گفتم کاغذ رو انداخت اونور منم پیام دادم ک دیگه خوددانی.من تلاشم رو کردم هرچند کار تو هم اشتباه بود.نمیدونم چیکار کنم اصلا تواین ۴ سال اینقدر قهر نبودیم

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو

آها اینم بگم ک میگه تو هیچوقت بحرف من گوش نمیدی چرا گفتم نیا بیمارستان اومدی درحالیکه من هم نگران بودم و هم میدونستم اگر نرم باباش خیلی ناراحت میشه

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو

چون طبقه بالای خونه باباشیم اینکه زیاد میره پایین اعصابمو بهم میریزه‌...حرصم میگیره اون کنار دست خونوادشه و من دورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بهش فرصت بدی

بذار یکم بگذره

براش توضیح بده

که خانواده اش برات ارزش داره

یه هدیه برا پدر شوهرت بخر

بعدشم همه چیزو تو دعوا نگوووووووو خواهشا

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️

به پدرشوهرت بگو دوباره بگو فک میکنه علت سکته شما تقصیر نه

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
آها اینم بگم ک میگه تو هیچوقت بحرف من گوش نمیدی چرا گفتم نیا بیمارستان اومدی درحالیکه من هم نگران بو ...

بهش بگو چون خیلی نگران پدرت بودم

و‌مثل پدرم میمونه

شاید اول چیزی نگه بعدا که به حرف فکر میکنه خوشحال میشه

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️
باید بهش فرصت بدی بذار یکم بگذره براش توضیح بده که خانواده اش برات ارزش داره یه هدیه برا پدر شوه ...

باباش خیلی دوسم داره و منم خیلی دوسش دارم این چن مدت همش کنارش بودم...چون گوشی باباش دستش بوده دیده مثلا نوشتم باباجون میشه تنهایی حرف بزنیم باهم این فک میکنه من همه چیز رو میگم

آها اینم بگم ک میگه تو هیچوقت بحرف من گوش نمیدی چرا گفتم نیا بیمارستان اومدی درحالیکه من هم نگران بو ...

خوب کاری کردی رفتی اگه نمیرفتی خونوادشم باهات لج میفتادن میخواد تقصیرا رو بندازه گردنت حالا اگه ننیرفتی میگفت نمیشد بیای حال بابامو بپرسی داره بهونه میاره

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
بهش بگو چون خیلی نگران پدرت بودم و‌مثل پدرم میمونه شاید اول چیزی نگه بعدا که به حرف فکر میکنه خوشح ...

گفتم اینا رو .تازه قضیه دعوای آخرمون رو خودش گفته بود به باباش. واینکه تموم شده بود اصلا

باباش خیلی دوسم داره و منم خیلی دوسش دارم این چن مدت همش کنارش بودم...چون گوشی باباش دستش بوده دیده ...

اهان 

خب سوء تفاهم براش شده

میتونی بعدا که آروم شد

براش یع نامه بنویسی

یا باهاش بحرفی 

بستگی به مدلش داره

اما اکه عصبی شد که احتمالا بسه

تو دیگه نباید چیزی بگی

فقط با محبت ج بده

همه چیز  تموم میشه

اشتباه کردی خواهرم اصلاخودتوکوچیک نکن سرسنگین باش انگاروجودنداره ببخشیداونموقع که میادموس موس میکنه ...

این چن روزم تقریبا همینطور بودم بجز دیروز ک شروع کردم سرسنگین باهاش حرف زدم...نمیدونم چیکار کنم ینی کلا بیمحلش کنم دیگه؟!