و بعد از اون دیدار اومدن خونمون.۱ بار ...ولی من هیچ وقت نتونستم که برم خونشون..حتی خواهرش زنگ زداصلا جوابشا ندادم...همش احساس میکنم فریبم دادن..و پیش خودم میگم چقدر من بدبختم که باید بسازم و باهاش زندگی کنم...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا شوهرم میره...ولی من نرفتم تا حالا...اصلا نمی تونم بدم..الان شوهرم هی اصرار داره که بدم خونشون تا ...
شما به من بگو چه جور رفتار کنم که حداقل خودم کمتر اذیت بشم...البته یه بارم مادرش بیمارستان بستری شد که رفتم ملاقاتش...هر چند که الان پشیمونم که چرا رفتم
اینکه با خانواده همسرت رفت و آمد نمیکنی ، درک میکنم که به خاطر اون قضیه ی پنهون کاری خیلی ناراحتی و بهتم حق میدم اما باید بهشون فرصت بدی وازشون تو ضیح بخوای که چرا پنهان کاری کردن همونطور که به شوهرت این فرصت رو دادی
دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و .... http://file-marketing.blog.ir
اینکه با خانواده همسرت رفت و آمد نمیکنی ، درک میکنم که به خاطر اون قضیه ی پنهون کاری خیلی ناراحتی و ...
باور میکنی به زور دارم با شوهرم زندگی میکنم...همش احساس میکنم فریبم داده...رفت و آمد کنم که چی بشه آخه...شوهرم فقط دوست داره که اونا بیان خونم...میگه تو بیا اونجا که اونا هم بیان...در حالی که من دل خوشی ازشون ندارم...فکر کنم تا من نرم آخه اونا نمیان....و من واقعا هم دوست ندارم که بیان
۵۰ م جور میشه.بفکر انتقام نباش.ولی آدم های اطرافت رو بشناس.در ضمن بدهکار بودن که مسئله مهمی نیست.تو به این ۵۰ میلیون به چشم خیانت نگاه میکنی انگار که ببخشیدا شوهرت یه زن دیگه داشته...تو این وضعیت اقتصادی همه بدهکارن.ممکنه دلیل بدهکار بودن برات مهم بوده باشهمثلا شوهرت اهل مواد باشه و بدهکار شده یا قمار کرده بدهکار شده در اونصورت خانواده یا خودش مقصرن.
من با ۷تا خواهرشوهر کناراومدم تازه اول زندگیم ۴ سال پدرشوهرم با ما زندگی میکرد از بدبختیام بگم جلوم کم میاری شوهرم حساس اصلا بدون اون تنها نمیزاره جایی برم وهزارتا گرفتاری دیگه دارم