2777
2789

شیرازیم شوهرم منتقل شده اردبیل دو تا بچه دارم ۱۰ و دو ساله خودمم باید برم سر کار استرس دارم چون هیچکدوم ترکی بلد نیستیم حتی یک کلمه و پسرم تو مدرسه چیکار میکنه نمیدونم 

تازه دخترمم باید بذارم مهد که بخاطر اونم استرس دارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خیالت راحت

اینجا اکثرا فارس نما هستن،یعنی کسایی هم ک اصالتا ترک هستن هم دوس دارن فارسی حرف بزنن.

تو مدارس و مهدکودک ها هم ک کلا واس اموزش بهتر فارسی صحبت میکنن...

خدایاشکرت🥰

تو اردبیل شمالی خیلی زیاد هست. واسه همین کسایی که فارسی صحبت میکنن زیادن. فقط دیگه سعی کن با لهجه تهرانی حرف بزنی. با لهجه غلیظ شیرازی حرف بزنی نمیفهمن منظورتو

بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال مردها برن. بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال آرزوهاشون برن.
با غریبه ها چطورید  مذهبی هستن  کرایه خونه ها چطوره  مدارس و مهد کودک هاش چطوره&nb ...

با غریبه ها خوبن. بله مذهبی و سنتی ان. کرایه خونه ها پایینه. مهدکودکهای خیلی حرفه ای و خوب دارن. بستگی داره کدوم محله باشید. شهرک آزادی و شهرک رضوان اینا جاهای خوبی هستن. 

بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال مردها برن. بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال آرزوهاشون برن.
با غریبه ها چطورید  مذهبی هستن  کرایه خونه ها چطوره  مدارس و مهد کودک هاش چطوره&nb ...

ببين خود شهر اردبيل اگه بيشتر از شيراز نباشه كمتر نيست إينو مطمئن باش شهر خيلي خوب خون گرم ولي نه به خون گرمي شما يه دامنه سبلان داره از بهشت گمشده بهتر كلا من تهرانم از قبمتا خبري ندارم ولي با مقاييسه اينجا خيلي كمتره