2777
2789
عنوان

جاری که کادو رو پرت میکنه تو خاک و خل جلو چشم خودم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 64 پست

صد در هزاااااار عمدیه.

در ضمن خیلی هم بی شعور و اوغده ایه خاک برسر بی فرهنگش کنن

یه لحظه خودمو جایه تو گذاشتم اعصابم خورد شد به خدا 😤😤😤😤😤😤

اگه من بودم صددرصد کاری میکردم داغش کنم.

ببخشید اسی خیلی هم دلتو صاف بگیری میگن اوسکوله

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

اسی اولا مطمین باش 100درصد از عمد بوده.

مادر شوهر و خواهر شوهر خواست ماست مالی کنن که ناراحت نشی.

ولی اگه باز حرفش وسط کشیدن اصلا نگو ناراحت شدی اینجوری میفهمونی که رفتار و واکنش اونا روت تاثیر داره بعدها هر جور که دلشون بخواد ناراحتت میکنن بعد منتظر ببینن تو چه واکنشی نشون میدی به دلت میاد یا جوش میزنی؟

اگه حرفی زدن بگو برام مهم نیست برای هرکس یکبار ارزش قایل میشم.اصلا هم دیگه درموردش حرفی نزن مطمین الان جاریت تو دلش خوشحاله چون دیده کارش به گوش همه رسیده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی قضاوتت نمیکنم اما میتونستی پاره نکنی و همونجا بذاری ووبیای چرا تکه تکه کنی؟ اینجوری واقعا ...

من تنها کاری که میکنم از اون وسیله استفاده نمیکنم.

نه پاره میکنم نه دور میندازم.فقط میذارم تو ساک لوازم جمع شده

من چندتاجاری دارم ولی یکیشون ازشب عروسیم تاالان که چندسال میگذره مدام آزارم میده.جوری شده که هروقت میبینمش آماده ام که دوباره یه حرفی یه ادایی یه کاری بکنه.اونقدر برام نقشه میکشه که من گاهی میگم این نقشه ها رو از کجا میاره؟من ولی هیچ عکس العملی نشون نمیدم چون فهمیدم که رفتاراش ناشی از احساس حقارتش جلوی منه.گاهی دیگه خیلی ناراحت میشم میام خونه گریه میکنم‌ولی جلوروش کاری نمیکنم

بیشعوری دردیست که باخود فرد کاری ندارد اما اطرافیان را دق مرگ میکند!
من تنها کاری که میکنم از اون وسیله استفاده نمیکنم. نه پاره میکنم نه دور میندازم.فقط میذارم تو ساک ل ...

دقیقا همینه

اخه لامصب بعضیا خوب بلدن صحرای محشر به پا کنن

مگه چی گفتم؟آآآی ایهاالناس بیاین ببین با معرفت من چیکار کردن؟کم حرمت گذاشتم؟

دقیقا نباید بنزین تو اتیش دشمن ریخت

شبيه كار جاري شما رو خواهر من انجام داد، شوهرم براشون سوغاتي اورده بود اوناييكه دوست داشت رو برداشت اون كه نپسنديد رو جايي پرت كرده بود كه من ديدم دلم شكست ولي خواهرمه منم بروي خودم نياوردم 

میدونی قضاوتت نمیکنم اما میتونستی پاره نکنی و همونجا بذاری ووبیای چرا تکه تکه کنی؟ اینجوری واقعا ...

دیروز برادر شوهرم وقتی شوهرم نبود گرفت منو زد.خیلی هم زد.سر اینکه الکی ب مامان من فحش داد.خانواده شوهرم با اینکه دیدن و گفتن تقصیر اونه اما هیچ تلاشی نکردن.شوهرم اومد و از خجالتش در اومد

منم این کار رو کردم چون ب پول زنه مینازه و زنه چون اون شال رو سرم کردم هی میخواست بگه هیچی نداره بپوشه.چون ب روم زدن و منم اینکارو کردم.ب همه اونجا گفتن من هیچی ندارم بپوشم و شوهرم بهم پول نمیده و اونا خرج منو میدن در صورتی ک من تا حالا ی قرونم از اونا پول نگرفتم و شوهرم تو پول دادن بهم اصلاااا خسیس نیست

من اگر اون شال رو پوشیدم چون مشکی پوش نیستم و فقط همون شال رو داشتم برای محرم.ن اینکه ندار باشم.اما مشکی بخاطر مادرم نمیپوشم بدش میاد

دقیقا همینه اخه لامصب بعضیا خوب بلدن صحرای محشر به پا کنن مگه چی گفتم؟آآآی ایهاالناس بیاین ببین با ...

اره ولی اگه از وسیله اش استفاده نکنی میبینه اصلا استفاده نشده بعد تو خودش جوش شاید بزنه میگه یا سلیقه ام خوب نبود یا از عمد استفاده نکرده😂ولی نمیتونه سروصدا کنه چون منطق میگه نمیشه زور کرد طرف چی میپوشه دخالت کنیم😃😃😃

دیروز برادر شوهرم وقتی شوهرم نبود گرفت منو زد.خیلی هم زد.سر اینکه الکی ب مامان من فحش داد.خانواده شو ...

خدا مثل هر کسی رو سر راه خودش قرار بده

خدا خودش قشششنگ جواب میده

مگه میشه برادرشوهر بیاد و زن داداششو بزنه؟زن رو بزنه؟زن رو بزنه و تقاص پس نده؟

مگه میشه؟

پس عدالت کجا میره؟

فقط بشین و نکاه کن

ب چ حقی شما رو زد؟؟؟؟

غلط اضافه

منم کارام رو با فکر پیش میبرم

کاری میکنم ک خورد بشه

از تمام عکس العمل های دیروزم راضیم و میگم کاش منم میزدمش(زدم اما ن اونطوری ک باید.من از بدن درد و حرص خواب ندارم امروز از صبح زوده بیدارم)من باید بدتر از اینا تلافی میکردم حتی اگر خونش گردنم میفتاد.اینقدر عصبیم ک راضیم ب مرگش.واگذارشون کردم ب خدا 

بدترین جواب رو بگیرن ایشالله

خدا مثل هر کسی رو سر راه خودش قرار بده خدا خودش قشششنگ جواب میده مگه میشه برادرشوهر بیاد و زن دادا ...

ب دست بریده ابلفضل واگذارش کردم

دستش بشکنه و قطع بشه ایشالله

از خدا میخوام ب زمین گرم بزنش