2777
2789

دیروز دختر دوماه ام رو بردم دکتر به خاطر  دلپیچه  و زور زدن  برگشت  اسید تو دهنش  دکتر  گفت سیمیلاک بده 

دیشب  تا الان  دخترم  اسید معده اش  چند  برابر  شده  نتونست  راحت  بخوابه  چند  بار  خواست  خفه شه  زدیم  کمرش  تا نفسش اومده 

تا دیروز  آپتامیل میخوره  شبا  تا صبح  راحت  میخوابید  فقط  روز ها  دلپیچه داشت  اسید معده میزد دهنش  و نفخ  داشت 

الان  اینطور شده بخاطر سیمیلاک هست؟ 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیمیلاک شیر فوق العاده ای هستش کدوم مدلشو دارید میدیدtotal comfort?

آره  همین  رو  میدم 

آخه شب ها  راحت  میخوابید  دیشب  اولین  شبی بود  اینو  دادم  تا آلان  اسید معده اش دو برابر شده  بود  قبلا  فقط  روز ها اینطور بود  فقط  یه خوبی داشت اینکه  دلپیچه و نفخ  دیگه  نداشت

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

اپتامیل بدی که داشت من به دخترم که میدادم مثلا با یه قوطی ۳یا۴بار بالا می یاورد هرسری که استفاده میکرد بایه قوطی هرسری ۷بار بعد داروخونه که رفتم گفت بارکد باید نگاه کنید۵ماهش که شد دیگه افتضاح شداپتامیل تااینکه سیمیلاک توتال کامفورت دادم خوب شد

اپتامیل بدی که داشت من به دخترم که میدادم مثلا با یه قوطی ۳یا۴بار بالا می یاورد هرسری که استفاده میک ...

ااا  شاید به قول شما  اولش اینطور باشه. واسه  شما  هم دیر حل  میشه؟ هرچی هم میزنم باز گوله گوله هست. راستی  واسه  وزن گیری خوبه؟ آپتامیل خوب تپلش  کرده بود  گفتم شاید  این  زود هضم باشه  وزن گیری  هم نکنه 

ااا  شاید به قول شما  اولش اینطور باشه. واسه  شما  هم دیر حل  میشه؟ هرچی هم ...

اپتامیل پپتی جونیور بده تمام مشکلاتش حل میشخ اگه رفلاکسش بخاطر حساسیت به پروتیین گاوی باشه و اگه دلپیچه اش بخاطر حساسیت به لاکتوز شیر باشه فقط بدمزه اس یکم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

واسه وزن گیری عاااالی فیشت نمودار بچتون می ره بالا انشاالله.سیمیلاک بعضی قوطیاش اره دیر حل میشه بعضی نه سریع حل میشه ولی باید در کل بیشتر از اپتامیل هم بزنید.متوجه شدین چه شیر فولی هستش توی هم زدن معلومه چه قدر از اپتامیل انگار سنگین تره