2777
2789

ما دو ساله عقديم 

وضع مالى خانواده من بهتر از همسرمه 

هر دوتا دانشگاه ازاد ميريم تو اين مدت شهريه منو ندادن با اينكه همه ميگن شهريه رو بايد اونا بدن... همسرم اصلا عين خيالش هم نيست 

حالا اينا به كنار خرجمم نميده اصلا بهم پول نميده 

ديگه به اينجام رسيده 😭😭😭😭. تازه ميبينن خرجمو خونواده خودم ميدن راحتن نشستن سر جاشون منتظرن درسم تموم شه فعلا عزوسى نميگيزن 

بنظرتون چيكار كنم با اينا 

به همسرم بگم دعوا راه ميندازه و قهر ميكنه اصلا منطقى نيست

ميشه براى حاجتم يه صلوات بفرستين؟😍😍😘😘❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود همسرت یه دانشجوی بیکاره خودش خرجشو یکی دیگه میده از کجاش بیاره به تو بده اونوقت؟؟؟ 

همون موقع ک با یه کسی با این شرایط ازدواج کردی بایستی فکرشو میکردی عزیزم

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

باید از همون اول ازش میخواستی...ولی حالا هم دیر نیس...بالاخره باید از یه جایی شروع کنی..جنگ اول به از صلح آخر😃

نازنین هستم.🌱هرموقع خواستی با یکی حرف بزنی رو من حساب کن...  

فکر میکنی آخر و عاقبت خوبی داره ادامه این زندگی؟؟

واقعا اگه تا این حد خسیسن تا زوده جدا شو... ولی فکر نمیکنم‌با تلنگرم این مرد درست بشه..

Khatoon_1360@ پیج اینستا لطفا فالو کنید💜
کی گفته خرج دانشگاه با داماده؟؟؟؟

برا همه دوستامو شوهراشون ميدن😐 يعنى عاديه؟؟ 

باشه حالا اين به كنار خرجمم نميده دريغ از يه تومن 

قهر کنه عزیزم کسی ک الان مسئولیت نفهمه چیه بری خونه خودتم از این بدتر میشه بگیر ازش اصن نداد تو قهر کن

خدایا شکرت میشه واسه سالم بغل گرفتن تو دلیم صلوات بفرستین  

به نظرم اگه وضع مالیتون خوبه که الکی دعوا راه نندازاگه میدونی خرج دانشگاه بااونه بهش بگو باملایمت بگوکه بدونه.

خدای مهربون...نذارهیچ زنی حسرت عطر تن یه بچه تو دلش بمونه...خدایا حسرت شنیدن کلمه ی مادر رو تو دل هیچ زنی نذار...🧡💜💙❤💚🤎🤍🖤
گلم خودت میگی وضعشون خوب نیس. چرا خودتون هزینه دانشگاهو نمیدین؟؟ یکم درک لطفا

عزيزم دارم ميگم خودمون ميديم 

وضعشونم نگفتم بده گفتم نسبت به ما پايين تر