2777
2789
عنوان

درد قلب

194 بازدید | 23 پست

سلام. خانوما چند وقته بعضی مواقع سمت چپ سینم درد میگیره فک کنم قلبم باشه. نوار قلب گزفتم خوب بود. چیکار کنم به نظرتون؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه 😑 مثل من شدی نگران نباش بعد یه مدت اوکی میشه فقط سعی کن زیاد درموردش فکر نکنی

میدونم مال استرس باردار شدنمه اما نمیتونم کنترلش کنم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

مادرم عصبی شد قفسه سینش سمت چپش درد میکنه مخصوصا سرفه میزنه عطسه میزنه بلند میشه درد میگیره خداکنه  قلبش نباشه

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
مادرم عصبی شد قفسه سینش سمت چپش درد میکنه مخصوصا سرفه میزنه عطسه میزنه بلند میشه درد میگیره خداکنه&n ...

بستگی داره دردش چجور باشه به خصوص که اگه تیر میکشا باید ببینین چند ثانیه طول میکشه تا درد از بین بره اغلب به پشت دردش کشیده میشه و بازوی سمت چپ

با خدا باش پادشاهی کن😇
چرا اخه استرس عزیز من باید باید کنترلش کنی به هر حال جدا از مسئله قلب استرس واسه خودت و بدنت خوب نیس ...

برا آرامشم دعا کنین

اکو قلب بده چون بارداری

نگران نباش با اکو مشخص میشه

من خودم داخل بارداری اولم متوجه شدم مشکل قلبی دارم

و الان بارداری دومم هست و مشکلی ندارم خداروشکر

عشق تو به غیر دردسر🤕 نیست ولی...قربان سری که درد کردن بلد است😇