چی باید همراهم ببرم واسه خوابگاه؟؟برخوروم چجوری باشه؟چجوری دوست پیدا کنم؟اذیت نمیشم؟دانشگاه رو چجوری حاضر بشم؟محیطش چجوریه؟؟؟به ترم اولیای نی نی سایت کمک کنیدلطفا
میشه واسه موفقیتم تو کنکور ی صلوات بفرستی؟ایشالا جلو مامان و بابام روسیاه نشم ارزوشون رو براورده کنم🌸❤
تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اول میری ی عالم دختر خوب و سر به راه میبینی که از ترم بعد میفهمی اووووف چه ج....بودن! دیدت نسبت به دخترا خیلی بد میشه ...اگه اتاق شیطونا باشین خوش میگذره ...مسائل بهداشتی شاید اذییتت کنه چون ظرف کثیف بعضیا تا یه هفته وسط اتاقه و کپک میزنه یخچال همیشه بو کپک میده دسشویی خب همه میرن و میان برا ما روزی چهار بار میشستن ولی بازم چندش بود
تازه دو ماه هس درسم تموم شده از دست خوابگاه راحت شدم.از این به بعد تو یه اتاق میری که همه فکر میکنن همه کارا رو دوش خودشونه و بقیه مفت خورن.با هر کی دوست شدی فرداش رل میزنه به خاطر یه پسر میره.از کسی توقع زیاد نداشته باش همه تو کار پیچوندن.روز اول اتمام حجت کن کسی تو اتاق درس نخونه و ساعت خواب بزارین.اینایی که تو خونشون دستشون بسته بوده اونجا هر کاری از دستشون بر بیاد میکنن