2777
2789

سلام...لطفا از خاطرات خوبو و بدتون بگید

دوستای اینجا رو تگ کنید 

چی باید همراهم ببرم واسه خوابگاه؟؟برخوروم چجوری باشه؟چجوری دوست پیدا کنم؟اذیت نمیشم؟دانشگاه رو چجوری حاضر بشم؟محیطش چجوریه؟؟؟به ترم اولیای نی نی سایت کمک کنیدلطفا

میشه واسه موفقیتم تو کنکور ی صلوات بفرستی؟ایشالا جلو مامان و بابام روسیاه نشم ارزوشون رو براورده کنم🌸❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بسم الله رحمان رحیم  اگه خوابگاهیی هستی بلید بدونی اتاق ۶نفره است. با سه تا تخت دو طبقه فلز ...

اینو میدونم بعدی لطفا😂😂

میشه واسه موفقیتم تو کنکور ی صلوات بفرستی؟ایشالا جلو مامان و بابام روسیاه نشم ارزوشون رو براورده کنم🌸❤
وسایل مورد نظر خیلیه  چمدون  کفش جوراب پیراهن شلوار مانتو. مسواک شامپو  حوله ژیلت&nb ...

میخام همراهم اتو مسافرتی ببرم مشکلی نداره؟؟؟

اول میری ی عالم دختر خوب و سر به راه میبینی که  از ترم بعد میفهمی اووووف چه ج....بودن! دیدت نسبت به دخترا خیلی بد میشه ...اگه اتاق شیطونا باشین خوش میگذره ...مسائل بهداشتی شاید اذییتت کنه چون ظرف کثیف بعضیا تا یه هفته وسط اتاقه و کپک میزنه یخچال همیشه بو کپک میده دسشویی خب همه میرن و میان برا ما روزی چهار بار میشستن ولی بازم چندش بود 

❤هرروز زندگیم عطر خدارو گرفته  
چرا فدات

تازه دو ماه هس درسم تموم شده از دست خوابگاه راحت شدم.از این به بعد تو یه اتاق میری که همه فکر میکنن همه کارا رو دوش خودشونه و بقیه مفت خورن.با هر کی دوست شدی فرداش رل میزنه به خاطر یه پسر میره.از کسی توقع زیاد نداشته باش همه تو کار پیچوندن.روز اول اتمام حجت کن کسی تو اتاق درس نخونه و ساعت خواب بزارین.اینایی که تو خونشون دستشون بسته بوده اونجا هر کاری از دستشون بر بیاد میکنن 

واسه ما پنج نفره بود فقط زود با کسی قاطی نشو

اوف چجوری برخورد کنم که بفهمن رو وسایلم حساسم....خوابگاه هر اتاق واسه هر ترم مخصوص خودشه؟یا ترم بالایی ها هم با من هم اتاقن؟

وسایل مورد نظر خیلیه 

چمدون  کفش جوراب پیراهن شلوار مانتو. مسواک شامپو  حوله ژیلت 

تشک پتو بالشت  روسری شارر هندزفری حتما اتو 

قابلمه کتری و ماهیتابه 

لبوان شیشه ای و سرامیکی 

دمپایی سر کلیدی کیف مقعنعه نخ و سوزن 

قرص لباس زیر