2777
2789

بچه ها میشه کمکم کنید...من کسیو ندارم ازش سوال بپرسم..امروز هم زنگ زدم به مطب دکتر اما انگاری تا هفته اینده همه جا تعطیله..شنبه قراره برای تشکیل قلب جنین برم سونو..امروز هم شش هفته و هفت روزمه....از حدود دو ساعت پیش گاها حس میکنم یه مایع ازم خارج میشه..وقتی با دستمال پاک میکنم به اندازه شاید  حدود یه عدس دستمال انگاری مرطوب میشه....اما ببخشید وقتی با دستم واژنمو تست میکنم تا ببینم این رطوبت واسه چیه..میبینم بجز رطوبت رگه هایی از ترشح هم هست....

خواهش میکنم کمکم کنید..امکان داره اسیبی به کیسه اب وارد شده باشه؟ تو روخدا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه..بخدا دارم از استرس میمیرم..بدبختی شوهرمم شبکاره و من تنهام ...براتون دعا میکنم دوستای گلم 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان کیسه آب نداری که تو . اون ترشح معمولیه چیزی نیس نترس اگه قهوه ای نیس 

مطمینی ابجی؟ نه قهوه ای نیس..بی رنگه ...خدایی باورت میشه دارم گریه میکنم از ترسم 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
عزیزم هنوز کیسه آب به اونصورت وجود نداره اوایل بارداری ترشحات زیاد میشه که کاملا طبیعیه اگه بو نداره ...

نه بو و رنگ نداره...سرچ میکنم از نت اما واسه هفته های اول چیز مشخصی نمیاره 

بله عزیزم مطمئنم . ترشح خیلی عادیه 

ممنون عزبز دلم 

عزیزم کیسه زردس تاهفته ی نه،بعدهفته ی نه کیسه اب میشه

الهی خیر ببینین همتون...بخدا داشتم سکته میکردم ...اخه درد و انقباض زیر شکم و تخمدان گاها دارم که همش ربطش میدم به اون