2777
2789
عنوان

برای تصمیم قطعی طلاق چه جوانبی رو باید در نظر بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 49 پست
بچه ندارم شوهرم کارش راه دوره هرسه ماهی ده روز خونه س و من کلا تنهام دستم توو جیب خودمه ولی هنوز رو ...

مگه کارش چیه کجاس .دریا میره؟

خاطرات گذشتم رو دوس دارم،کاش دوباره برمیگشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره متولد هفتاد وشیشم.

زود ازدواج کردی خستت کرده بچه داری؟

اگ خیانتکاره طلاق بگیر 

شوهری ک درماه ده روز خونس نباشه بهتره چرا باهاش نمیری محل کارش

گوشیشو حق نداره قایم کنه

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
فوری راه حل طلاق ندین خواهشا.اگه راه چاره هست سعی کن درستش کنی

میدونی من کوچکتر ک بودم خیانت دیدم ازش.چند بار

ولی گذاشتم تا موقعش برسه و بی گدار به آب نزنم

خیلی تحقیر شدم و یه ویژگی اخلاقیی دارم که آدمه بخشیدن نیستم.هرشب مرور میکنم ک چیکار کرد☺

اگه با خانوادم زندگی کنم و یه سری چیزها رو رعایت کنم بنظرت جواب میده؟

زندگی باخانواده هم یجور سخته همش حرف مردمو میارن واست میشی آینه دق شون...یا یجوری سرکوفتت میزنن که خودت جمع کنی بری یا به ازدواج نامعقول و سنتی با یه مرد سن بالا یا زن مرده مجبورت میکنن از دستشون اسایش نداری...اگه میتونی خونه رو برای خودت برداری جداشو و تنها زندگی کن حجابتو بیشتر از قبل رعایت کن اسه بیا اسه برو با در همسایه رفت و امد نکن تو محیط کار خیلیییی حریمارو حفظ کن انقدر مهربون نبتش که هر همکارو اشنایی راحت باهات همکلام شه اگه خونه از خودت نداشته باشی که سر هر قراداد اجاره با کلی املاکی و صاحبخونه درگیر میشی

زود ازدواج کردی خستت کرده بچه داری؟ اگ خیانتکاره طلاق بگیر  شوهری ک درماه ده روز خونس نباشه ب ...

میگه نمیتونم تورو بیارم اینجا هزینه های زندگی با حقوقم نمیخونه.اون تهرانه من خراسان.

درمورد گوشیش من آدمه گوشی گشتن و این حرفا نیستم اما هروقت برداشتم یه حقیقت تلخ خورده توصورتم ولی با دروغ سرهمش کرده

اعتمادم از بین رفته و دوسش ندارم.میخوام ایندفه ک اومد قطعی راجع ب طلاق باهاش حرف بزنم ولی منتظرم ازلحاظ مالی کاملا مستقل بشم.میگه گوشیمو جمع میکنم میترسم چیزی ببینی زندگیمون خراب شه☺

زندگی باخانواده هم یجور سخته همش حرف مردمو میارن واست میشی آینه دق شون...یا یجوری سرکوفتت میزنن که خ ...

میتونم خونه ی جدا داشته باشم چون خودمم ب این فک کردم که من با مامانم نمیسازم.همو دوس داریم ولی فقط واسه یه روز درهفتع.اینکه میگم با اونا زندگی کنم بخاطر اینه که خیالشون شاید راحت ترباشه اینجوری.دلم نمیخواد از طلاق من آسیب ببینن هرکار بگن انجام میدم تا خیالشون راحت بشه

زود ازدواج کردی خستت کرده بچه داری؟ اگ خیانتکاره طلاق بگیر  شوهری ک درماه ده روز خونس نباشه ب ...

بچه ندارم 

من خودم تنهام عذاب میکشم بچه چه گناهی کرده وقتی باباش نتونه بالاسرش باشه

میگه نمیتونم تورو بیارم اینجا هزینه های زندگی با حقوقم نمیخونه.اون تهرانه من خراسان. درمورد گوشیش م ...

عزیزم دروغه برو پیشش

اخه شوهرتو تو تهران تنها بذاری اینجا از سرکوچه تا ته کوچه داف ریخته

ببخشید خیلی ساده ای

اول برو یه مدت پیشش باش بهش بگو دیگ دوری بسه

اگ رفتی و خوب بود و طلاق نگیر

اگ نبردت و بهونه اورد بگو طلاق میخام ببین اصلا میخادت یا نه

حیفه طلاق برا راهه خیلی اخره فک کردی طلاق بگیری برات ریخته؟؟؟؟

ایشالا ب حق ابروی حضرت زهرا شوهرت مث ادم باهات تا سالیان سال زندگی میکنه

فقط تنهاش نذار برو پیشش

اگ گف نمیشه بگو تو بیا اینجا

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
میتونم خونه ی جدا داشته باشم چون خودمم ب این فک کردم که من با مامانم نمیسازم.همو دوس داریم ولی فقط و ...

عزیزم زندگی با والدین دردسرای خودشو داره نباید بابودن کنارشون هر کاری کنی که خیالشون راحت باشه اگه به ازدواج سنتی و نامعقول ترغیبت کنن قبول میکنی یعنی؟ شخصیت خودت باید طوری باشه که خانوادت بهت اعتماد کامل داشته باشن حتی اگه بین فوج مرد بتنهایی کار کنی...جدا از خانواده بهتره چون استقلال رو یاد میگیری وگرنه همیشه یا وابسته به شوهری یا پدر مادر... تو زندگی با والدین هر یه وجب بچه فامیلم موقع رفت وامد مناسبتا کلی نیش و کنایه بارت میکنن