2777
2789
عنوان

برای تصمیم قطعی طلاق چه جوانبی رو باید در نظر بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 49 پست
عزیزم دروغه برو پیشش اخه شوهرتو تو تهران تنها بذاری اینجا از سرکوچه تا ته کوچه داف ریخته ببخشید خی ...

من ساده نیستم عزیزم

فقط ادامه نمیدم که دروغای تازه نشنوم.چون حالم بد میشه از احمق فرض شدن.

حتی اگه بیاد اینجا زندگی کنه باهم نمیسازیم زیریه سقف

من فقط شوهر تلفنی دارم.

ازین حرف که گفتی فک میکنی برات ریخته ناراحت شدم

من از پس خودم برمیام نیازی به یه مرد اونم به این صورت ندارم تو زندگیم.آدم که نباید در به در دنبال شوهرداشتن باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ساده نیستم عزیزم فقط ادامه نمیدم که دروغای تازه نشنوم.چون حالم بد میشه از احمق فرض شدن. حتی اگه ...

من قصد راهنمایی داشتم 

معذرت⚘❤

گفتم فک نکنی همه مرداشون عالین

همه مشکل دارن 

منم ک زیاد درجریان نیستم گفتم کمکی بهت بکنم

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
من ساده نیستم عزیزم فقط ادامه نمیدم که دروغای تازه نشنوم.چون حالم بد میشه از احمق فرض شدن. حتی اگه ...

عزیزم سوتفاهم پیش اومد ایشون به شما نگفتن واست ریخته 

گفتن شوهرت تهران تنهاست اونجا داف ریخته واسه شوهرت منظورش خانوما بود

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
من قصد راهنمایی داشتم  معذرت⚘❤ گفتم فک نکنی همه مرداشون عالین همه مشکل دارن  منم ک زیا ...

آره باهات موافقم عزیزم.

نه گلم دوس نداشتم ازم معذرت خواهی کنی که.فقط یه کم حساس شدم این روزا

چون شبیه مامانم حرف زدی اونم فک میکنه میمونم خونه پس نباید جدابشم.باید بری دنبال هدفات پسرا هیچجا نمیرن 

به قول شما هر کسی یه عیب و ایرادی داره به هرحال من مصمم شدم چون علاقه م ازبین رفته و هی داره بدتر میشه ادامه ندم و منطقی جدا بشم

سلام شما چقد از راهو پیش رفتین؟دلیلتون چی بود و از نظر احساسی چقد درگیر شدین

من یکساله جداییم قهریم

آره از نظر احساسی خیلی اذیت شدم اوایل من کلا آدم حساسی هستم خیلی سختی کشیدم از نظر احساسی

اما خداروشکر خوبم حالم خوبه الان

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
عزیزم سوتفاهم پیش اومد ایشون به شما نگفتن واست ریخته  گفتن شوهرت تهران تنهاست اونجا داف ریخته ...

نه عزیزم آخر متن برای من گفتن منظورشون رو متوجه شدم.من این روزا یه کم حساس شدم دلم میشکنه زود

آره باهات موافقم عزیزم. نه گلم دوس نداشتم ازم معذرت خواهی کنی که.فقط یه کم حساس شدم این روزا چون ش ...

خدا هرچی صلاحه برات پیش بیاره ب حق این شب عزیز

برا منم دعا کن شوهرم دهن بین پدرمادرش نباشه

خوب و عاقاس اونا با حرفاشون اذیتش میکنن بهمش میریزن

همش از خانوادم پیشش بد میگن

توقع بیجا دارن

خدا هرچی صلاحه برات پیش بیاره ب حق این شب عزیز برا منم دعا کن شوهرم دهن بین پدرمادرش نباشه خوب و ع ...

خیلی ممنونم از دعای قشنگت❤

تا وقتی همسرت هواتو داره هیچ چیزی رو مشکل حساب نمیکنی☺

خیلی ممنونم از دعای قشنگت❤ تا وقتی همسرت هواتو داره هیچ چیزی رو مشکل حساب نمیکنی☺

اره واقعا 

ولی بدخلقش میکنن

ادب ندارن ک 

هنش درحال مقایسه دیگران با منن خوبه جاری ندارم