2777
2789

خوب  وزن  گیری  میکن؟ آخه امروز  این  رو دکتر  داد  

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

عالیه عالی فقط ۳تو بازار ایران نیست 

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوماه دیگ ان شالله نی نیم بدنیا میاد دوسدارم درکنار شیرمادر شیرخشک هم بدم چی پیشنهاد میدین؟

سیمیلاک نئوشور معرکه اس 

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

عالیه عالی فقط ۳تو بازار ایران نیست 

ااا  آخه فعلا  یک  رو شروع  کردم  ایشالله  تا سال  دیگه  میاد  😁

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
ااا  آخه فعلا  یک  رو شروع  کردم  ایشالله  تا سال  دیگه  میا ...

نه یک و دو راحت که نه ولی گیر میاد سه قیمتش ۲۸۰تومنه 

نه یک و دو راحت که نه ولی گیر میاد سه قیمتش ۲۸۰تومنه 

آپتامیل میدادم  بهش  شکم  درد  میشد  اسید  معده اش  زیاد میشد  میزد  به گلوش  دیگه  دکتر  اینو  داد  گفتم  نکنه  با این  خوب  وزن  نگیره 

آپتامیل میدادم  بهش  شکم  درد  میشد  اسید  معده اش  زیاد میشد &nb ...

بهترین شیره عالیه پشیمون نمیشی 

معده اش و عالی میکنه