2777
2789

دوستان😑من پسر عمم خاطرمو میخواستا ولی خواستگاری نمیومد.. چند وقت پیش نامزدیه آبجیش بود یهمو بدون اینکه یا الله بگه اومد تو اتاق منم روسری سرم نبود..توپیدم بهش ک چرا یه یا الله نگفتی. با حالت خیلی عصبانی بهت گفت برررو برررو😔منم قهر کردم رفتم تو ماشین نشستم.. فهمید قهرم اومد نشست کنارم.. گفت چرا اینقدر زود نامزد کردی.. ینی یسال فقط بهم پیام میداد بی اون ک یبار بیاد خواستگاریم.. اونقدر لجم گرفته بوود.. چرا تا نامزد میکنیم همه خواستگارمون میشن اخهه😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد پروعه 

Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜           wekû gilêney çawim...💜🌸💜               min bêto bûnim niye...💜🌸💜             buyte pênasa û nawim...💜🌸💜               ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez  keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir  xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀  ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere  .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1                                      berxedaan jjîyane ✌                             ser hildan jîyane✌.                               🌸 KURISTAN BAWNE🌸

من هنوزم خواستگارای توپی برام پیدامیشه😂😂😂😂

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم

فکرتو از این چیزا پاک کن

معلومه ب انتخابت اعتماد نداری

من بعد عروسیم عمه و عموم ب بابام گفته بودن همچین چیزیو ب گوش من ک خورد ی جوری جوابشونو دادم ک دیگ ب این مسائل فکرم نکنن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

منم توی شهر خودمون ازدواج نکردم ،زیاد کسی نمیدونس، تا همه فهمیدن ازدواج کردم ب مامانم میگفتن شما ک دخترت داشت درس مبخوند،ما دخترتو می‌خواستیم

یا یکی از پسرای فامیل، مامانش خیییلی ادا میومد، الان تا منو میبینه میگه چرا ازدواج کردی،همش با حسرت میگه،