2777
2789
عنوان

کسی بوده دانشگاه دولتی شبانه باشه؟

3101 بازدید | 15 پست

سلام....من کاردانی دانشگاه دولتی شبانه قبول شدم.....کسی از شهریه ها خبر داره؟من کامپیوتر میخونم...........دانشگاه دولتی یزد هستم...........امکان این که از شبانه به روزانه انتقال پیدا کنم از یه مدت هست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته دانشگاه دولتی اطراف شهر خودمون هم حدود1ساعت راه هست میتونستم برم...........ولی خب صرف نمیکنه به معطلیش

حالا شبانه قبول شدم دانشگاهش خیلی بهم نزدیگه چندتا خیابون فاصله داریم..ولی خب برای شهریش نگرانم یه خورده.

الان دانشگاه یزد قبول شدی؟ فک نکنم انتقال بشه ولی میدونم اگه معدل بالای ۱۹ بشه یا نفر برتر کلاس شهر ...

درسم خوب بوده تو هنرستان هم.......واین که تو مسابقات علمی کاربردی کلا تو یزد نفر سوم شدم....این کمکی بهم میکنه؟

کسی ار شهریه  های الان رشتم  سخت افزار یا نرم افزار خبرداره؟

تو سایت دانشگاهتون بگرد باید باشه یا سرچ کن 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
امکانش نیست اگه شهر خودتونه برو اگه نه نرو چون خوابگا بهت نمیدن هزینه هات زیاد میشه

یه جا خوندم لبعد از  چند ترم درسمون خوب باشه رزانه مشیم....البته بریا چندسال پیش بودکه خوندم  حالا هم نمیدونم باشه یانه

دانشگاه رقیه یزد قبول شدم.......خودمم یزدم.....نمیتونم شهریه بدم...سخته برام

من خودم دانشگاه یزد درس میخونم

شهریه رشته های نظری خیلی پایینه ولی رشته های فنی و کامپیوتر و هر رشته ایی که کلاس عملی داره هزینه ها بالاتره

من دانشگاه رقیه رو نمیدونم تخفیف میده تو شهریه یا نه

ولی یه همکلاسی داشتم که تو کارشناسی نفر اول کلاس شد دو سه ترم و شهریه ازش نگرفتن

🌸