2777
2789
عنوان

از تنهایی متنفرم ولی مجبورم..

175 بازدید | 6 پست

شوهرم  خیلی اذیتم کرد حرفش بدجور موند توذهنم  توخیابون دادو بیدادمیکنه فحش میده بدزبونه لگد زد باپاش به پام عوضی. خیلی بدزبون و عصبیه . دیگ خستم بهش گفتم برم کلاس موسیقی گفت که تموم بدنتو جلو بقیه بزاری وایییی چقدر اشغال وبی غیرت و چه راحت حرمت میشکنه بین زن ومرد

طلاق برای کیه پس؟؟؟ یه موقعی طلاق بگیر که حداقل یه چیزی برای مرمت مونده باشه...تا کامل ویران نشدی خودتو نجات بده

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بهت شک نداره؟

شاید فکر میکنه ساده ای و همه ازت سوئ استفاده میکنن 

طرز بیانشو بلد نیست خیلی بد حرف میزنه اما بشین منطقی باهاش حرف بزن بگو من میتونم مراقب خودم باش و اجازه نمیدم کسی نگاه بد بهم بکنه

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
ببین بهت شک نداره؟ شاید فکر میکنه ساده ای و همه ازت سوئ استفاده میکنن  طرز بیانشو بلد نیست خی ...

دیگ خستم از حرف زدن باهاش  من لباس پوشیدنم  خوبه میگه میخای بری اونجاتو بندازی بیرون براشون اخه چه ربطی داشت اینو بگه  بعد بلند داد میزنه تو خیابون خیلی بی فرهنگ و بی ابرو و احمقه

دیگ خستم از حرف زدن باهاش  من لباس پوشیدنم  خوبه میگه میخای بری اونجاتو بندازی بیرون ...

آخه منم یه دوس پسر داشتم تقریبا همین مدلی بود یه روز منطقی باهاش حرف زدم گفت میترسم از چنگم درت بیارن تو ساده ای همش باید حواسم بهت باشه که گولت نزنن :/

راست میگفت اونموقع ها من خیلی ساده بودم بعد پنج سال دوستی باهاش دیگه کلا بدبین شدم به همه

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت