2777
2789

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول باید ببینی چقدر سرمایه داری و بعد تصمیم بگیری چجور مهاجرتی میخوای بکنی از طریق کار و تحصیل یا زندگی...بعد هم کشور مورد نظرتو انتخاب کنی و با وکلای مهاجرت مشورت کنی

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

راهاشو میدونم اما یا پول میخواد یا یه مهارتی میخواد یا زبان انگلیسی میخواد که همشون برا من سخته.اما تحمل اینجام برام سخته

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
 تا وقتی که پدر و مادرم زنده هستن من نمیتونم برم‌چون فعلا فقط و فقط منو اینجا دارن☹

خب تو برو بعدا اونارم با خودت ببر

قطعا پول که نداری اگه داشتی این سوالو نمیکردی حالا یا برای ویزای تحصیلی اقدام کن یا کار

همون کار پیدا کردنش سخته.شوهرم مهندس عمرانه خودم هنرمندم.اما نمیتونه کار پیدا کنه کسی ام نداریم از اونور آب کمکمون کنه

خب تو برو بعدا اونارم با خودت ببر

بابام دوس نداره میگه من نمیام اگه بابام قبول میکرد که من خیلییی راحت اقامت میگرفتم ولی متاسفانه اگه ی زمانی هم لخوام اقدام کنم تحصیای برای دخترم باید اقدام کنم تا برم اونجا ببینم چی میشه

بابام دوس نداره میگه من نمیام اگه بابام قبول میکرد که من خیلییی راحت اقامت میگرفتم ولی متاسفانه اگه ...

خب چطوری انقد راحت میتونی اقامت بگیری؟ میشه منم راهنمایی کنی؟

خب چطوری انقد راحت میتونی اقامت بگیری؟ میشه منم راهنمایی کنی؟

عزیزم من برادرم کاناداست چون ۲ تا فرزند هستیم  و من هم ازدواج کردم برادرم میتونه درخواست بده برای اقامت پدرم و مادرم چون ۲ تا هستیم من که ازدواج کردم میمونه برادرم و چون سن پدر مادرم بالا هست و اینجا فرزند دیگه ای جز منو برادرم ندارن میتونن برن کانادا و منم اینجا بعداز ۲ سال میتونم درخواست اقامت بدم چون همه ی خانواده ام اونجاهستن و من اینجا کسی رو از خانواده ام ندارم 

راهاشو میدونم اما یا پول میخواد یا یه مهارتی میخواد یا زبان انگلیسی میخواد که همشون برا من سخته.اما ...

سلام.عزیز دلم امیدوارم از حرف من ناراحت نشید ،اگر شما توی مملکت خودتون مهارت و تخصص قابل توجهی ندارید چطور در کشور غریب می تونید یک زندگی ایده‌آل و بهتراز اینجا دست و پا کنید.قطعا کسانی که رفتن و موفق بودن حداقلی از مهارت یا تحصیلات عالی و زبان خارجی قوی داشتن،کسایی که فاقد این موارد بودن با مشکلات بسیار زیادی مواجه میشن.نکته بسیار مهم اینه که شما اساسا چرا می خواهید مهاجرت کنید.اول این سوالو برای خودتون جواب بدید.

راهاشو میدونم اما یا پول میخواد یا یه مهارتی میخواد یا زبان انگلیسی میخواد که همشون برا من سخته.اما ...

خب پس با چه پشتوانه ای میخوای بری ؟؟؟ حالا به فرض که تونستی مهاجرت هم بکنی

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "