2777
2789
عنوان

خیلی کلافم دخترم با اذیت و سختی شیر میخوره کمکم کنید اگه میدونید

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره مطمئنم چون هی میگیره سینرو میبینه فشار زیاده ول میکنه دوباره میگیره گریه نمیکنه کلافه اس شیر خش ...

بچه من هم به سختی و با کلی گریه شیر میخورد تا سه ماه ادامه داد بعد از سه ماهگی کلا سینه مو نگرفت فقط جیغ میزد و به هیچ عنوان نمیخورد شبها موقع خواب میخورد و روزها هم مجبور شدم بدوشم توی شیشه بهش بدم تا شیش ماهگی همین کارم بود از شش ماهگی دیگه توی خواب هم نخورد و شیرم کم کم خشک شد مجبببببببببببببور شدم شیر خشک بدم کلی هم گریه کردم و عذاب وجدان داشتم اما مجبور شدم مجججججججججبور

آره مطمئنم چون هی میگیره سینرو میبینه فشار زیاده ول میکنه دوباره میگیره گریه نمیکنه کلافه اس شیر خش ...

دختر منم همینجور بود شیشه رو راحت میگرفت ولی سینمو نه! فوق تخصص گوارش اطفال گفت رفلاکس داره

دختر تو هم شاید رفلاکس پنهان داره! صدای جاروبرقی یا سشوار دانلود کن موقع شیر خوردن واسش بذار اروم میشه و سینتو میگیره

حتمااا امتحان کن

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞