2777
2789

سلام 

واقعا خسته ام 

همه میگن شیر خشک بده 

منم اصلا نمیخوام بهش شیر خشک بدم 

ولی شیر خوردنش عذااابه واسه هر دومون

طفلک اولش خوبه شیر میخوره یک دقیقه که میگذره فشار شیر اذیتش میکنه نمیتونه بخوره 

فقط نگین شیرتو بدوش یا دستتو حالت قیچی بگیر 

همه ی این راه ها رو امتحان کردم 

وضعیتای مختلف شیر دادم نمیشه که نمیشه 

راهه دیگه ای نیست؟!؟!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی فشار شیر! سینتو فشار نده  دکترهای ماما هستن اصلاح شیر دهی یادت میدن چطوری شیر بدی برو پیششون شاید مشکلت حل شد

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
خب چ اشکالی داره شیرخشک  بدی؟  مثلا من ک از اولین روز تو بیمارستان شیرخشک دادم مادر نیستم ...

حیفه شیرش! تا وقتی که شیر داره چرا شیرخشک!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

اگه زیر شش ماهه که واسه منم اینجور بود بعدخودش خوب شد...من احساس میکنم بخاطر الرژی اینجور بود چون هردکتری بردیم و هر ازمایشی گرفتیم بی فایده بود...حتی نوار قلبم بردیم سالم بود...با صبر وتحمل بعد ۵...۶ ماه راحت دیگه شیر میخورد

بعضیا از عقل...فقط دندونشو دارن
خب چ اشکالی داره شیرخشک  بدی؟  مثلا من ک از اولین روز تو بیمارستان شیرخشک دادم مادر نیستم ...

دلم میسوزه براش 

قطعا که شیری که طبیعت براش در نظر گرفته بهتره 

ولی اطرافیانم اذیتم میکنن 

مخصوصا شوهرم 

وقتی بهش میگم اینجوریه حتی میبینه که چقد اذیت میشه میگه میخوره اشکال نداره 

شما روحیشو داری من ندارم احساس گناه میکنم اگه شیر خشک بدم

مطمئنی به خاطر جریان شیره؟؟؟ رفلاکس نداره؟؟؟

آره مطمئنم چون هی میگیره سینرو میبینه فشار زیاده ول میکنه دوباره میگیره گریه نمیکنه کلافه اس

شیر خشک بهش دادم رااااحت میخوره اگه رفلاکس داشت نمیخورد اونم