2777
2789
عنوان

نذری شب عاشورا

202 بازدید | 14 پست

خانوما من از شروع زندگیمون نذر کردم هر سال شب عاشورا یه گوسفند بکشیم و گوشتشو بدم ب بی بضاعتا،تا دو سال پیش ب همین منوال بود،بعد دیدم درد سر گوسفند زیاده از دو سال پیش ب همون مبلغ گوسفند غذای آماده گرفتیم دادیم ،امسال همش میبینم ک غذا خیلی زیاده و همه حتی بی بضاعتا هم این شبا غذا ی امام حسین گیرشون میاد،ب نظرتون نمیشه،همین مبلغو لوازم تحریر بگیرم بدم ب بچه های بی بضاعت؟

💗💗💗

ببخشید ببخشید 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3215025&slug=خانوما-بیاین-این-تاپیکو-پربازدید-کنیم-هرکی-هرمشکلی-داره-بنویسه-بقیه-براش-صلوات-ب

درمهربانی همچون باران باش که در ترحمش علف هرز و گل سرخ یکی است ...اینجا همه مجازین چه خوب باشن چه بد تا یک ساعت دیگه که تو به روزمرگی هات برسی اونا از یادت میرن ...ادب نشانه شخصیت انسانه پس با انسانی که ادب نداره بحث نکن ...اینجا عده ی زیادی هستن که میگن ما انسان دوستیم ولی به هرچیزی که مطابق میلشون نباشه توهین میکنن...به کسی که تو ۱۷ سالگی ازدواج کرده میگن بدبخت و بیچاره و چون مجبوره داره تظاهر به خوشبختی میکنه ...اینجا آدمها با حرفای قلمبه سلمبه هرچی دلشون میخواد بهم میگن ولی در نهایت مجازین و حقیقی نیستن ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما سبد کالا دادیم امسال

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

خدا رو شکر که طوری هست که بی بضاعتا هم غذای خوب گیرشون بیاد. ولی اگر همون هزینه رو برای خرید گوشت صرف کنین خیلی بهتره، خانواده های زیادی هستن که توان خرید گوشت رو ندارن.

البته من خودم با کمک مستقیم مخالفم چون اون فقیر خجالت میکشه، خوبی نذری اینه که دارا و ندار سر یک سفره میشینن و حرمت و شان اون فقیر حفظ میشه

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
یعنی ب نظرتون میشه تغییرش داد؟

من الان تاپیکتون رو دیدم اگه صیغه نذر خونده باشید نه نمی تونید باید حتما همون چیزی که نذر کردید رو انجام بدید 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
من الان تاپیکتون رو دیدم اگه صیغه نذر خونده باشید نه نمی تونید باید حتما همون چیزی که نذر کردید رو ا ...

نه صیغه نخواندیم مگه صیغه ی نذرم داریم؟! 

💗💗💗
نه صیغه نخواندیم مگه صیغه ی نذرم داریم؟! 

بله عزیزم نذر صیغه داره 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
نه عزیزم، فقط همینجوری بین خودمون گفتیم ک هر سال این کارو بکنیم

خب اون مشگلی نداره گلم میتونی تغییر بدی ولی اگه صیغه نذر خونده باشی به هیچ عنوان نمی تونی تغییرش بدی

ممنون خانومی لطف کردی

عزیزی ان شاءالله نذرتون قبول و ان شاءالله حاجت روا بشید التماس دعا