2777
2789
نخوردیم و نپوشیدیم و نگشتیم وام گرفتیم و قسط دادیم .... طلاها رو فروختم   یه خونه توی جای ...

اونوخ کی وقت کردید شاد زندگی کنین😭

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افففرین همینه 

غیر این نمیشه اخه . باید از همه چیزت بزنی  چاره ایی نیست

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁
من یه ۶۰ متری خریدم تهران دهنم سرویس شد از بس دارم قسط و بدهی میدم. (از هیچ کس هیچ کمکی نگرفتم حتی ه ...

اشکال نداره عزیزم ما هم همین کارو کردیماول 50 متر بعد 60 متر الان 75 متر قبل عید خریدیم می خوام بازم جمع کنم  این دفعه همین متراژ ولی منطقمو عوض کنم  شک نکن می تونی

دخترم عاشقتم

خداپدرومادر احمدی نژادوبیامرزه😂مسکن مهرثبت نام کردم هرچی داشتم فروختم از طلا بگیر تا وسایل خونم.الان خونه آپارتمانی دارم و خداروشکر میکنم.خیلی سختی کشیدم ولی ارزششو داشت.بدون سختی نمیشه کاری کرد

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
نفریچهل تومن بخوابونیدبانک مسکن سال دیگه نفری۸۰ میده میشه ۱۶۰ اگر طلایی چیزی ام داری بفروش بخر .البت ...

یعنی ازینم بالاتر میره طلا؟ چه خبره دیگه تا چند تومن میخواد بره بالا؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
اشکال نداره عزیزم ما هم همین کارو کردیماول 50 متر بعد 60 متر الان 75 متر قبل عید خریدیم می خوام بازم ...

چه عالی عزیزم

تهرانید شما؟

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی، صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی
اونوخ کی وقت کردید شاد زندگی کنین😭

جی بگم .... یادمه سال اول ازدواج یه پوتین خریدم  اونو  تا ۵ سال پوشیدم .... ولی پشیمون نیستما وگرنه الان خونه و زندگی و ماشین نداشتم ... خیلی از همکارای شوهرم هنوز خ نه ندارن ...

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁

منم عین تو بودم ... از همون اول عقد مون به فکر خونه بودم و بالاخره بعد ۷ سال ازدواج پارسال خریدیم.... نکاتشو میگم:

۱.روزها و لحظه های شادابی و جوونی تو حروم نکن با استرس چون هیشکی از فرداش خبر نداره یهو میبین اوضاع تون خیلی خوب شد ولی توصمیمیت تو با شوهرت سر این چیزا خراب کردی

۲.پس انداز ها:

از همون اول موقع جهیزیه خریدن به پدر مادرم گفتم وسایل آنچنانی نمیخوام ... فقط فرش خوب دستباف که اگه لازم شد موقع خرید خونه بفروشم(البته لازم نشد ) مبلمان ساده.  یخچال ساید و ماشین ظرفشویی نخزیدم چون ممکن بود خونه کوچیک بخریم و اینا جا نشه هم انتخابای خونه هریدن مون محدود شه هم پول بابام بره تو جوب ... مامانم گفت پول اینارو بهت طلا میدم ... همینم شد خونه مون ۶۵ متری خریدیم و جا برا هیچی نبود ولی مامانم ۶۰ میلیون کمک کرد.

موقع بچه دارشدنم گفتم فقط تخت و کمد و کالسکه و کریر دیگه هییییییییییچ چی نخرید ... پول لباسای اضافی و اسباب بازی های جاگیر و که فقط برای نمایش به مردمه رو از مامانم گرفتم گذاشتم بانک مسکن حساب سپرده مسکن یکم ....

از همون اول خونه رهن کاملی پیدا کردیم که اجاره ندیم و اگه حقوق شوهرم ۲ تومن بود همه ش وام برداشتیم از نظام مهندسی وام بی بهره ... ۱.۵ میدادیم قسط بقیه شو با صرفه جویی خرج میکردیم اعداد واسه ۷ سال پیشه ...اینجوری یه پول گنده دست صابخونه رهن بود یه پول گنده تو بانک مسکن بود ....

طلاهای عروسی مو بدون جواهر برداشتم چون از روز اول نگران خونه بودم میدونستم باید بفروشم شون ... آخرم فروختم ... ولی بلد نبودم طلای بدون کامزد بخرم که همه ش پول طلا باشه نه کارمزد ....

نکته اصلی ترش هم همون وام جور کردنه که کل حقوق بره قسط وام و صرفه جویی شه ..‌

خودمم سرکار میرفتم همه شو طلا میخریدم

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏
چه عالی عزیزم تهرانید شما؟

اره عزیزم چهل تومن آذر 96 بانک گذاشتیم  و  اسفند امسال هشتاد تومن وام و 40 خودمون که بانک داشتیم و طلاهامونو  فروخیتیم شد 220 تومن گذاشتیم رو خونمون و یه 75 متری گرفتیم شک نکن می تونی فقط صبور باش

دخترم عاشقتم