2777
2789
عنوان

اسم بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 51 پست

به نظر من به مادر شوهرت بگو شما اختیار داری اسحاق صداش کنین ولی اجازه نمیدم برا من که مادرشمم تعیین کنین چی صداش کنم😊منم اسم پسرم هامون ه ولی یه خاله دارم اسمای امروزی و قبول نداره و خودش برا خودش محمد طه صداش میکنه😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم هست ولی از روی جنازم رد شن اگه بزارم اسحاق

آفرین کوتا نیا من از الان جلوشون میگم اجازه نمیدم سعید هیچ نظری بده به خودم مربوطه زحمت کشیدم بچه بیارم اسمشم خودم میزارم 😁ینی کلا باید خفه شن

مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕
آفرین کوتا نیا من از الان جلوشون میگم اجازه نمیدم سعید هیچ نظری بده به خودم مربوطه زحمت کشیدم بچه بی ...

بابامنم هزاربار گفتم حتی گفتمم اسم شایان انتخاب کردم باز میگه

تیکر تولد پسرمه

هخخخ منم ۳تا عروس هستیم اولی۳تا دختر داره دومی دوتا فقط من الان تیله ام پسره پدر شوهرهم باجناقش اسم برادرشوهر بزرگه منو زاشته براپسرش پدر شوهرم هم هی میگفت یکیتون یه پسربیاره اسم باجناقم بزارم روش عباس البته اسم همه نوه هاش خودش انتخاب کرده ولی من از روز اول سفت ایستادمـگفتم من عباس نمیزارم انموقعه باردار نبودم بعدها خیلیاشون زخم زبون میزدن کو تا باردار شی بزار ببین اصلا پسر دار میشی خدا رو شکر رو سیاه شدن مادر شوهرمم میگه اسم اینو من انتخاب میکنم حالا که عباس نمیزاری بزار امیر علی من جلو همه گفتم بچه ام نذر امام حسین قربونش برم اسمشم میزارم حسین حالا شما میخواید مم قلی صداش کن میخوای مم باقر صداش کن ولی دلم برا پدر شوهرم سوخت روزی که فهمید پسره گفت فقط۱خواهش دارم میشه بزاریش عباس جوری گفت نتونستم حرفی بزنم شوهرم بهش گفت اقا زنم ازقبل ازدواج نیتش امام حسین بود تو تمام شرایطم تومشکلاتمون واقعا امام حسین کمکون کرده بماند که این بچه ام نذر خود امام حسینه دیگه چیزی نگفت دبشبم خواهراش گفتن اسم انتخاب نکردین گفت اسمو که من انتخاب نمیکنم زنم خودش اسم انتخاب میکنه که اونم میخواد بزاره حسین گفتن علی اکبر علی اصغرم خوبه حالا که میخواد حسینی باشه شوهرم گفت من دخالت نمیکنم هرچی خانمم بگه

زندگیم فقط همسرم وتیله ام گل پسر مامان😙❤عاشقتونم❤

حالا این برادر شوهر بزرگم وزنش بخون من تشنه ان بعد من به تلافی اون اسم بچه ام بزارم عباس هرکی بهم گفت گفتم اونکه ازمن خوشش نمیاد بمن چه که من به تلافی اون اسم بچه ام بزارم عباس به همشونم گفتم هروقت خودش پسر دارشد بزارش عباس اصلا ببین خودش حاضره بزاره عباس برا مادر شوهرمم گفتم ۷تا بچه اورد مگه من دخالت کردم برا اسم گذاشتنش این همه اسم زاشت هموز سیر نشده خب بره دوباره حامله بشه اسمشم بزاره امیرعلی من اسم بچه ام خودم میزارم من۱سال عروسی کردم میخواستم تا۴سال بچه دار نشم ابروم بردن که مشکل داره و بچه دار نمیشه و طلاقش بده دیگه اینقدر حرف خوردم النی برا تک تکشون توضیح دادم تقا من ایطور جلو گیری میکنم شوهرم هم میگه بچه نمیخوام منم حضرت مریم نیستم حالا اون همه زخم زبوناشون یادشون رفت همه میخوان اسم بچه انتخاب کنن

زندگیم فقط همسرم وتیله ام گل پسر مامان😙❤عاشقتونم❤
حالا این برادر شوهر بزرگم وزنش بخون من تشنه ان بعد من به تلافی اون اسم بچه ام بزارم عباس هرکی بهم گف ...

بیخیال من حالا زده زیر اسم اسحاق میگه محمود شوهرمم میگه نه فقط شایان

تیکر تولد پسرمه