2777
2789
عنوان

اسم بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 51 پست

توی موقعیت خوب و مهربونی ب شوهرت بگو مادرت خودش پسر داشت هر اسمی دوست داشتن گذاشتن واسه بچشون.

منم دلم میخواد اسمی بزارم ک خودم دوست دارم حق من ک اینقدر توی بارداری دارم اذیت میشم نیست؟

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسحاق قشنگه

اره😍حالا تو شناسنامه شایان بزار یه چند روز اسحاق صداش کنید دل مادرشوهرت نشکنه

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
دارم دق میکنم

احتمالا قدیمیا عاشق یکی بوده اسمش اسحاق بوذه ،،،ببین‌به شوهرت بگو ولی با محبت این بچه حق بر گردن من داره اسم خوب و‌با معنا براش بذاریم بگو‌بر گردن منه و‌تو‌ک پدر و‌مادرشیم حق داره این زندگی مال من و شماس خواهشا منه عذاب نده مادرم اولا ثانیا الان باردارم استرس و‌خون دل خوردن برام خوب نیس ،، منم پدربزرگ م‌اسمم گذاشته بود کبری چقد خون دل خوردم و‌دادگاه رفتم تا راضی شدن عوضش  کنم کبری رو‌بذارم سارا حتی ی بار تو‌رو‌بابام‌گریه کردم‌گفتم تا ابد وابدیت نمیبخشمت گذاشتی کسی دیگه  برام اسم بذاره همینم باعث شد پاب پام بیاد دادگاه تا اسمم عوض کن خواهشا جروبزه داشته باش مادری فردا بچه ت تورو محکوم میکنه نه اون مادر بزرگه رو‌، من ‌همسرم انتخاب اسم ب خودم واگذار کرده شکر خدا میگه نه ماه سختی خودت میکشی حق انتخابم داری ب خودت سپردم فقط با معنا و‌ایرانی باشه  منم خودم اسم دخترم انتخاب کردم

من چند تا از دوستام که اسمشون فاطمه اس با این که فاطمه خیلی هم اسم سنگینی نیست و به دهه هفتادیا میاد اسماشون و عوض کردن. بعد آدم اسم بچه رو اسحاق بذاره

عشق آن باشد که حیرانت کند بی نیاز از دین و ایمانت کند... مولانا

گوش ندید اسحاق چیه ، مطمئن باش بچه تون بعداً سرزنشتون می کنه به خاطر اسمش 

اسم بچه رو مادر انتخاب می کنه نه هیچ کس دیگه 

زحمتاش واسه مادره اونوقت بخش شیرین ماجرا برسه به بقیه

Break up with your comfort zone