2777
2789

من دوهفته پیش پریود شدم وبعدش نزدیکی نداشتم الان ۱۴ سیکله و ازمایشو بی بی چک مثبت

البته میزان اچ سی جی هم کم هست ۶۰ هست

سقط بوده یا خارج رحمی ؟

کسی تجربه ی نشابه داره لطفا بیاد از نگرانی و سردرگمی درم بیاره

دکترها هم که فقط میگن فعلا یک هفته بعد تزمایشتو تکرار کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید صبر کنی تا ببینی بتا چقدر بالا میره چون اگه بارداریت مال قبل از پریودیت باشه این میزان بتا خ کمه

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
آخه خدایا  من‌چه گناهی کردم این بلاها رو سرم‌میاری

عزیزم عمه و مامان بزرگ من اینجوری بودن.

حتی یکی دیگه از فامیل هامون هم الان اینجوری و سر سه تا بچش تا ۳ ماه پریود میشه و از ماه ۴ دیگه خوب میشه

عزیزم باید صبر کنی تا ببینی بتا چقدر بالا میره چون اگه بارداریت مال قبل از پریودیت باشه این میزان بت ...

اخه هزیزم بعده پریود اصلا اقدام‌نداشتم

همینه که میگم کمه 

اگه برای قبل بارداری باشه

ممکنه سقط شده موقع پریود ؟

در ضمن بارداری خارج از رحم بتا همراه با درد شدید هست

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
بتای من کمه عزیزم😔

نگران نباش عزیزم من از جزئیات بارداریش خبر ندارم فقط یادمه چون پریود میشد خیلی دیر متوجه بارداریش شد... شما دوست داری باردار باشی یا نه

راه ظهورت را بستم ... قبول‌ خدا را چه دیدی شاید قرار است حُرِّ تو باشم
نگران نباش عزیزم من از جزئیات بارداریش خبر ندارم فقط یادمه چون پریود میشد خیلی دیر متوجه بارداریش شد ...

بله دوست دارم

دوساله دارم انواع قرص و امپولو میزنم

دوساله سر هر ماه جشمم به بی بی چکه ببینم کی مثبت میشه