2777
2789

مادر شوهرم همش بدی شوهرمو میگه و خواهر شوهرم ی دو بار بهش گفت روانی و ی سری چرت و پرتای دیگه ک من گفتم بی احترامی نکن و همش میگن شوهرت از چشم باباش افتاده و دلش باهاش صاف نیس در صورتی ک ب خاطر طرفداری کردن از اینا خودشو با باباش بد کرده بود و ادم بده داساان شده منم رفتم حرفایی ک میزدن و همش و ب شوهرم گفتم و از اون روز پاشوخونه پدرش نذاشت و ولی من رفتمو اینکه پدر شوهرم چن بار زنگ زد چرا نمیاین بیاین هیت ب رضا هم بگو بیاد 

شوهرمم گفت بهش بگو چ حرفایی پشت سرم میزنن و فحش بهم دادن و تو همتذکر دادی ولی باز تکرار کردن و گفتن بابات دلش صاف نیس باهات پس لزومی نداره ک بیاد و خودش دلش شکسته ازشون

نظرتون بگه من حرفارو انتقال دادم اخه مادر شوهرم بهم گفت اینحرفارو نری بزنیا خب اخه تا کی نزنم همش بد می

خودتو مابین شوهرت و خانوادش نذار چون اخرش ادم بده میشی تو هرچقدر خاطر شوهرت برات عزیزه این وسط خبر ر ...

دقیقا ایشون درست میگن. این بار که خبرو رسوندی و از اینجا به بعدش دخالت نکن و خبر نبر و بذار خودش با خانواده خودش طرف بشه.

به بعدم اگه بد گفتن بگو اینا رو برید به خودش بگید، کسی اجازه نداره جلو من بد همسرم رو بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو مابین شوهرت و خانوادش نذار چون اخرش ادم بده میشی تو هرچقدر خاطر شوهرت برات عزیزه این وسط خبر ر ...

خب شوهرم میگه بگو منم نمیخوام بگمولی خب همش دارن این حرفارو ب من انتقال میدن و خیلی حالم بد میشه چرا تنقد بدگویشو میکنن شوهرم خیلی مهربونه 

بنزین ریختی رو اتیش

حرف نیاروببر

اینا مادر و پدرن اینم بچشونه

تاعمرهست هیچ پدرومادری وهیچ بچه ای دل نمیکنن ازهم

دوروز دیگه تومیشی آدم بده

کی بود کی بود. عروسه بود

اصلا کسی که پشت سر حرف میزنه دوروز دیگه پشت سرتوهم حرف میزنه

خواستن بدی شوهرتو بهت بگن یا بلندشو برو یاحرفو عوض کن نشد نشد لال و کر باش 

تجربشو دارم دیدم که میگم

این اختلافات اکثرجاها هست

بنزین ریختی رو اتیش حرف نیاروببر اینا مادر و پدرن اینم بچشونه تاعمرهست هیچ پدرومادری وهیچ بچه ای ...

اخه چرا باید بدی بچشونو بگن تهمت بزن و خواهر کوچیکش ب خودش اجازه بده ک جلو روی من فحش بده بهش من حرفتونو گوش میکنم و نمیرم بگم ولی ب نظرتون خودشم نره بگه ک این حرفا زده شده 

اخه چرا باید بدی بچشونو بگن تهمت بزن و خواهر کوچیکش ب خودش اجازه بده ک جلو روی من فحش بده بهش من حرف ...

اگه شوهرت بروی خودش بیاره که این حرفا زده شده 

تومیشی آدم بده

همه کاسه کوزه ها میشکنه روسرت  اونها هم میزنن زیرش میگن توازخودت حرف دراوردی

دخترنگاه مادرش میکنه ولش کن دوروز دیگه شوهرش میدن شرش کنده میشه

اگه شوهرت بروی خودش بیاره که این حرفا زده شده  تومیشی آدم بده همه کاسه کوزه ها میشکنه روسرت & ...

شوهرتو بگیر زبون بخاطر اینکه تو بد نشی 

بروی خودش نیاره

البته مردها بعیده زبون به دهن بگیرن 

ولی تلاشتوبکن

اخه چرا باید بدی بچشونو بگن تهمت بزن و خواهر کوچیکش ب خودش اجازه بده ک جلو روی من فحش بده بهش من حرف ...

به همسرت بگو من فقط خواستم در جریان باشی که خانوادت ازت دلخورن و حواست باشه.بگو اصلا نمیخوام بدونن که من بهت گفتم.به خانوادش هم هروقت میخواستن بدگویی کنن بگو من دوست ندارم جلوی من از همسرم بد بگید خیلی تلاش کردم این مدت دخالت نکنم اما اگه بازم این صحبتها بشه همه حرفاتون بهش میگم تا مشکل با هم حل کنید.

اگه شوهرت بروی خودش بیاره که این حرفا زده شده  تومیشی آدم بده همه کاسه کوزه ها میشکنه روسرت & ...

باشه پس ب خودشم بگم نگه .الان شوهرم نمیره خونشون دیگه و میدونم تا نگه هم نمیره خونشون

دخترش سی و خورده ای سن داره ها

من خودم خیلی ناراحت میشم خودمم رفت و امدو کم کردم ولی بازم سر میزنم 

به همسرت بگو من فقط خواستم در جریان باشی که خانوادت ازت دلخورن و حواست باشه.بگو اصلا نمیخوام بدونن ک ...

بعد ی موضوع دیگه اینه ک پدر شوهرم زنگ میزنه میگه بگو شوهرت بیاد اونو چی بگم شوهرم نمیره