2777
2789
آزمایش انعقاد خون چیه؟؟دارو میدن؟ راستش ببخشید اینو میگم من شوهرم ازم هر شب رابطه میخواد و هر چقد ه ...

درستش تو بهترین حالت هر 72 ساعت یک بار! چون بدن سه روز زمان لازم داره که اسپرم سالم و به اندازه بسازه

اگه دقت کنی واسه آز اسپرم هم میگن رابطه داشته باشید، 72 ساعت بعد آزمایش بدید... 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
آزمایش انعقاد خون چیه؟؟دارو میدن؟ راستش ببخشید اینو میگم من شوهرم ازم هر شب رابطه میخواد و هر چقد ه ...

برای من دکتر آزمایش clotting panel نوشته بود. دارو نداره فقط زمانیکه بیبی مثبت میشه باید امپول هپارین زد تا خون رقیق شه. 

من یه شب در میون اقدام میکنم، چون قطعا اسپرم روزای اخر اقدام ضعیف میشه.

خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درستش تو بهترین حالت هر 72 ساعت یک بار! چون بدن سه روز زمان لازم داره که اسپرم سالم و به اندازه بساز ...

آره دکترمم بهم میگف تا روز ۱۲اصلا رابطه نداشته باشین ولی منم خجالت کشیدم بگم.شرمنده اینو میگم از نظر جنسی خیلی گرمه اصلا ب حرفام توجه نمیکنه.خودم ک حس میکنم بخاطر اینه ک حامله نمیشم

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊
برای من دکتر آزمایش clotting panel نوشته بود. دارو نداره فقط زمانیکه بیبی مثبت میشه باید امپول هپاری ...

اره درسته.این ماه دکتر بهم کلومفین و hcgداده اگ نشد ماه بعد میرم این آزمایشو میدم

آره دکترمم بهم میگف تا روز ۱۲اصلا رابطه نداشته باشین ولی منم خجالت کشیدم بگم.شرمنده اینو میگم از نظر ...

راهی نداره دیگه... باید منطقی باهاش حرف بزنی بگی داستان اینه! 

قانع نشد کافور بگیر بریز تو غذاش😅

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
راهی نداره دیگه... باید منطقی باهاش حرف بزنی بگی داستان اینه!  قانع نشد کافور بگیر بریز تو غذا ...

ن این ماه بهش گفتم چون قراره دارو مصرف کنم حتما باید باهام همکاری کنه.انشالله این ماه دیگ باردار بشم😔

ن این ماه بهش گفتم چون قراره دارو مصرف کنم حتما باید باهام همکاری کنه.انشالله این ماه دیگ باردار بشم ...

انشاالله ❤️

یه سالو نیمه دارم اقدام میکنم. دو بار ازمایشم مثبت شد ولی چند روز بعدش پری شدم

سلام دوست عزیزمیدونم تاریخ تاپیک خیلی گذشته ویه نی نی خوشگل بغلته ولی من الان دقیقا توشرایطی هستم که شما قبلا بودین یادتونه خون ریزی بعد ازمایش خونتون چقدر بود؟چطوربود؟منم بعد آزمایش خون ریزی کردم ولی رنگش قرمزنیست قهوه ای هس ازلکه بینی هم زیاده  ایا دیگه بخیال شم ؟

واینکه شما این تجربه رو داشتین دکتر رفتین دکتر علتشو چی گفت بهتون وبا چه دارویی یاآزمایشی بارسوم نی نی تونو بسلامتی بغل گرفتین؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی سردگمم 

راستی آزمایشتون که مثبت شد واقعن چیزی بود یا بارداری الکی؟

۱۴۰۲/۶/۱۶                                        خدایا ۲۱ روز به تولد۳۰ سالگیم مونده خودت بزرگترین هدیه زندگیمونوبهمون بده صحیح وسالم ...ومارو به مقام زیبایه مادروپدر برسون  آرسام مَن. منوپدرت بی صبرانه منتظرتیم ❤❤دلم خیلی روشنه .......         خدایا شکرت ۲۹آبان بی بی چکم مثبت شد خدایافرزندم رو به تومسپارم وسلامت ازتومیخوامش💙💙 قندعسل مامان برایه درآغوش گرفتنت لحظه شماری میکنم عشق مامان💙💙
سلام دوست عزیزمیدونم تاریخ تاپیک خیلی گذشته ویه نی نی خوشگل بغلته ولی من الان دقیقا توشرایطی هستم که ...

سلام عزیزم. برای من خونریزی زیاد بود و کاملا پریود میشدم. رفتم صارم یک ازمایش ژنتیک دادم که یادم نیست چی بود ولی از اونموقع دکتر گفت به محض اینکه بیبی چکت مثبت شد باید اسپرین بخوری و امپول انوکساپارین بزنی. که خداروشکر اینکارو کردم و اوکی شدم

خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن