2777
2789
عنوان

بیاین با هم دعا کنیم!

219 بازدید | 18 پست

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقــدر تاپیک های دعا رو دوست دارم❤ التماس دعا

❤❤❤

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

من ک دلم خیلی شکسته...یه سال و خورده ایه چشم انتظار بچم....تورو خدا براماها دعا کنین...واقعا سخته انتظار...😢😢😢😢😢

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
من ک دلم خیلی شکسته...یه سال و خورده ایه چشم انتظار بچم....تورو خدا براماها دعا کنین...واقعا سخته ان ...

عزیزم من درکت میکنم خودم ۳۷ ماهه منتظرم

ان شاالله خدا بهمون نی نی میده انقد یهویی ک خودمون هم توش میمونیم

عزیزم من درکت میکنم خودم ۳۷ ماهه منتظرم ان شاالله خدا بهمون نی نی میده انقد یهویی ک خودمون هم توش م ...

عزیزم یعنی سه ساله؟بخدا بریدم....امشب خیلی رفتم تو فکرش‌‌...یعنی خدا مارو نمیبینه؟چرا ب یکی راحت میده اوتوقت ما همش انتظار

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
عزیزم یعنی سه ساله؟بخدا بریدم....امشب خیلی رفتم تو فکرش‌‌...یعنی خدا مارو نمیبینه؟چرا ب یکی راحت مید ...

الهی که زود زود به حق امام حسین و این شبها به حاجتت برسی عزیزم.

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖
عزیزم یعنی سه ساله؟بخدا بریدم....امشب خیلی رفتم تو فکرش‌‌...یعنی خدا مارو نمیبینه؟چرا ب یکی راحت مید ...

سه سال و یه ماه البته گذشت الانم پریودم

حتما وقتش نشده یا لیاقتشو نداریم خودش بهتر می‌دونه

ان شاالله خیلی زود حاجت رواشی    

ممنون عزیزم الهی آمین ❤😘

الهی که زود زود به حق امام حسین و این شبها به حاجتت برسی عزیزم.

ممنون عزیزم....😢😢😢😢

سه سال و یه ماه البته گذشت الانم پریودم حتما وقتش نشده یا لیاقتشو نداریم خودش بهتر می‌دونه

وااااای بمیرم برات....انتظار خیلی سخته...مشکلت چیه؟