2777
2789

سلام خواهرهای گلم من الان یک هفته است خونه مادرمم علتش تو تاپیکای قبلم  هست از بس خسته ودل شکسته ام دیگه حال ندارم  از اول بگم لطفا یه نگاهی بندازین بعد که اومدم  خونه مادرم قهر بعدش فهمیدم یه شماره ای که تو  گوشی شوهرم به اسم اقا ثبت بوده تا یک زن سن بالاست خیلی دلم شکستت خیانتش هم اضافه شد بعد دیروز بعد اینهمه وقت اقا پیداش شده ماول با ارومی حرف زد من باهاش نرفتم قضیه خیانتشم گفتم قسم خورد که نکرده قبلا هم قسم دروغ خورده دیگه نمیدونم راس باشه یا باز دروغ دیروز صبح مستقیم از سر کار که اومد با ارومی با من حرف زد ولی من باهاش نرفتم بعد که رف خونشون عصر باز اومد دم حیاط تا اخلاقش باز بده منم موندم دیگه انگار دوست دخترشم از وقتی اومدم قهری تلاشش اون دوبار اومدن وزنگ وچند اسمس بوده اونم فقط توش حرف ابروشه زده اصلا منو بچه رو دوست نداره نه دنبال بچه اومده نه برا من تلاشی کرده دلم اتیش گرفته چهارسال با این سوختم اینم یک ذره براش مهم نیستم 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

نمیدونم چه کنم سرگرم بشم میدونم خیلی بهم بدی کرده اما بازم منتظرم خوب بشه دلم میخواد بمیرم 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا ما زنها با امید زنده ایم.ولی کاش الکی هم دلخوش نکنیم.من نمیدونم چند سالته ولی اگه متولد ...

اره من خیلی دلمو شکونده بازم ازش متنفر نشدم کاش منم بیخیال مثل او بودم 

به نظرم برو کلاس های آرایشگری خیلی خوبه

میخوام برم اما فعلا تعطیله