2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوسش دارم فقط دیگه نمیتونم تحملش کنم  میدونم برم نابود میشه شاید خودشو بکشه  ولی دیگه ...

پس اگه دوسش داری وایسا و کمکش کن صبرتو زیاد کن و باهاش سازگاری کن حتما شرایط خیییی سختی داری که من درک نمیکنم ولی هرجوری میتونی کمکش کن تا ارامش به زندگیت برگرده شاید اونم به کمک تو نیاز داره

جانا دلم ربوده ای فریبانه !
پس اگه دوسش داری وایسا و کمکش کن صبرتو زیاد کن و باهاش سازگاری کن حتما شرایط خیییی سختی داری که من د ...

صبر کردن یعنی سکته کردن تو اوج فشار عصبی . خیلی صبوری کردم توی این ۷ سال ندید روز ب روز وقیح تر شد . 

منم همین الان دعوام شد زد تو گوشم نکبت سگ سیا

چرا اینجوری میکنن غذاشونو میپزیم لباسشون همیشه مرتب . بخدا من صبح ها لقمه درست میکنم با خودش میبره سر کار . همیشه همکاراش میگن خوشبحالت زنت چقدر بهت میرسه ن۶ار و شام و میوه و چای و شربت و هرچی میزارم میبره سرکار . میگم سرساعت غذا بخوره . جواب دست بی نمک منه 

ب حق امام حسین خدایا  این نفس ازم بگیر تموم بشه عذابم . ی عمره توی عذابم

هیچوقت توکلت به خدارو از دست نده عزیزم ان شاءالله روزی جواب تموم صبوریهاتو میگیری. از دوست یا آشنای نزدیکی که پیشته کمک بگیر اگر نیست برو پیش مشاور. فقط بخاطر دختر گلت تحمل کن

جانا دلم ربوده ای فریبانه !
چرا اینجوری میکنن غذاشونو میپزیم لباسشون همیشه مرتب . بخدا من صبح ها لقمه درست میکنم با خودش میبره س ...

بخاری که ذاتشون خراب منم تا حالا چند بار به فکر فرار افتادم که برم واز دستش راحت بشم یه ذره تو دل من جا نداره اینقد ازش بدم میاد که نگو اما نه کسی دارم نه پولی

فک می کنی اون بیرون بهشته    

اره بهشته وقتی از یه جهنم خلاص بشی میشه بهشت 

عزیزم وقتی میبینی بحثت با کسی ب جایی نمیرسه بگو حق با شماست هم اون طرف اروم میشه هم اعصابتو از دستش نجات دادی ،احترامتم نگه داشتی   
لیاقت نداره هیچی نداشت زنش شدم الان همه چی داره شعور نداره

اتفاقن معلوم نکن ازش بدت  میاد خیلی طبیعی رفتار کن مثله قبل همه  کاراتو انجامبده بدون دردسر و یهو فلنگ و ببند تا بمونه مثله خرتوگل. خیلی ریلکس برو کارای خودتو بچتو کن پاسپورتت و مدارک خودتو دخترتو اکی کن ر حوصله خونت رو بفروش یارهن دو سه ساله بده که نیاز به تمدید نداشته باشه مدت طولانی بعد هم ریلکس و بدون دردسر از این مملکت آشغال برو

ببین عزیزم ضعف نشون دادن در مقابل همچین مردی یعنی نابودی هیچوقت هیچوقت نشون نده ازش میترسی

اگر واقعا نگران دخترت هستی ،عجله نکن چند روزی عادی رفتار کن..

خب اگه از تصمیمت مطمئن هستی..کم کم کارهات رو انجام بده برای طلاق،یک وکیل خوب پیدا کن قبلش باهاش مشورت کن و همه چی رو بگو

اگه الان با دخترت بری،بخاطر پرونده ای که داری راحت میتونه کودک ربایی اعلام کنه و شما محکوم میشی

اول جدا بشین..بعد از اقدام برای طلاق ،میتونید مدتی از خونه برید که وقتی دلیل رو پرسیدن بگید خواستم جدا بشم تهدیدم کرد..امنیت ندارم